Идеалната диета за жени с тегло между 60 и 85 кг. Д-р Ковалков разкрива как да отслабвате правилно (I част)
Здраве

Идеалната диета за жени с тегло между 60 и 85 кг. Д-р Ковалков разкрива как да отслабвате правилно (I част)

С този режим ще задържите трайно постигнатия резултат

В този материал ще ви разкрием идеалната диета за дамите, които са с тегло между 60 и 85 килограма и искат да отслабнат.

Д-р Алексей Ковалков пък ще ви разкрие много важни съвети, които ще ви помогнат да се избавите от излишните килограми. Той самият е жив пример за това, че съветите му наистина действат.

Той твърди, че обикновено в търсенето на подходяща диета за отслабване, дамите избират изключително сложни методи. Казано с други думи, често пъти се оказва, че предпочетената от вас диета, далеч не е онова, от което имате нужда.

диета
С този режим ще задържите трайно постигнатия резултат

Д-р Ковалков създава техника, която в последствие се оказва една от най-добрите диети за отслабване.
Към днешна дата той несъмнено е един от най-търсените диетолози в Москва и това не е никак случайно.

Преди около 10 години самият той попаднал под ударите на наднорменото тегло и прилагал какви ли не тактики, за да се избави от проблема. Той прочита толкова много литература по темата, че в крайна сметка успява да разработи специална хранителна система, която действа безотказно.

По отношение на здравословното хранене, тази диета е една от най-щадящите и безопасни. По-късно д-р Ковалков създава собствена клиника, в която са отслабнали успешно над 6 000 души.

Едно от най-важните условия според специалиста е да не стресирате организма си

Съдейки по огромния интерес и множеството мнения по форуми, то схемата на д-р Ковалков за отслабване, наистина действа. Специалистът се противопоставя решително на всяка моно диета, рязко ограничаване на храната или спазване на изключително строг хранителен режим.
Той посочва, че по този начин причинявате огромен стрес на организма си.

Според Ковалков, всяка периодична диета, основана на множество ограничения, води до необратими психологически разстройства. Той смята, че всяка забрана, която си налагате, рано или късно ще ви върне неустоимото желание. Нито един от режимите за отслабване, не трябва да предизвиква стрес за тялото ви, ако искате наистина да има ефект от него. Всяко нещо трябва да се случва умерено, постепенно и внимателно.

За да успеете да запазите теглото си след спазването на определен хранителен режим, е нужно да разберете причината за наднорменото тегло. Следва втората стъпка, която се състои във формулирането на цели в дългосрочен план. Третата много важна стъпка е да осъзнаете и поемете отговорността за теглото си.

Тази диета има множество предимства и едно от тях е, че няма да ви се налага да се подлагате на зверски лишения и да гладувате. Авторът на успешната диета разделя методологията си на няколко етапа, пише zajenata.bg.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар