Идеалната диета за жени с тегло между 60 и 85 кг. Д-р Ковалков разкрива как да отслабвате правилно (III част)
Здраве

Идеалната диета за жени с тегло между 60 и 85 кг. Д-р Ковалков разкрива как да отслабвате правилно (III част)

Някои забрани все още остават в сила

В първите две части на този материал ви разкрихме основните принципи на успешната диета за отслабване на д-р Ковалков.

Той самият е жив пример за това, че измислената от него диета, наистина действа безотказно. Отначало я прилага върху себе си, на по-късен етап започва да дава съвети за отслабване, а към днешна дата вече е отворил собствена клиника за отслабване в Москва.

Съдейки по огромния интерес към диетата му, тя със сигурност действа. Специалистът посочва, че за да е успешна една диета, е от огромно значение, тя да не причинява стрес на организма ви. В противен случай, можете да постигнете точно обратния на желания ефект.

диета
Някои забрани все още остават в сила

В предишната част стигнахме до основната фаза от успешната диета на д-р Алексей Ковалков.
Вече стана ясно, че в нея можете да си позволите малко повече волност, отколкото в подготвителната фаза.

И макар да ви е позволено да хапнете парче шоколад, както и да се поглезите с чаша вино, то все още има забрани, които не са отпаднали. Все още са ви забранени печивата и сладкишите. Можете обаче да си позволявате по много малко количество от тях и то само по специален повод. В противен случай ще се разпуснете и ще прекратите спазването на диетата.

Диетата на д-р Ковалков действа безотказно

В основната фаза вече можете да си позволите и приема на кафе и зелен чай. Много е важно обаче да не прекалявате, а да е в умерени количества. Както вече споменахме, този период е изключително важен. Точно той ще помогне за утвърждаването на килограмите и запазването на постигнатите резултати.

Всеки, който възнамерява да стартира диета за отслабване, трябва да е наясно, че съществуват редица продукти, които ще ви избавят от мазнините. Ако ги добавите към хранителния си режим, ще бъде много добро решение.

Като цяло трябва да спазвате принципа – повече разходки, по-голяма физическа активност и минимално количество вредна храна в случай, че не можете да я изключите изцяло от менюто си.

Със сигурност диетата на д-р Ковалков не е откритие на топлата вода и той далеч няма претенции за нещо такова голямо. Той уточнява, че просто е синтезирал правилата, които трябва да се спазват, ако искате да отслабнете успешно.

Не е трудно да се следват. Истината обаче е, че колкото по-бързо свикнете с тях, толкова по-добре, защото ще ви помогнат да запазите постигнатите резултати за по-дълго време, пише zajenata.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар