Експресна детоксикация на организма
Здраве

Експресна детоксикация на организма

Всяка от тези напитки действа безотказно

Ще ви запознаем с изпитан метод за експресна детоксикация на организма.

Никак не са малко представителките на нежния пол, които се борят с наднорменото тегло постоянно, но резултатите са почти нулеви.

Със сигурност темата за справянето с наднорменото тегло винаги ще е на дневен ред. В това разбира се няма нищо изненадващо, тъй като всяка дама иска да бъде в перфектна форма.
Възможно ли е обаче това, предвид, че всеки ден сме изправени пред редица гастрономически изкушения?

детоксикация
Всяка от тези напитки действа безотказно

Ще ви разкрием един изключително ефективен метод, който ще ви помогне да вкарате за раз време тялото си във форма с помощта на ефективна детоксикация.
Оказва се, че за да се преборите с излишните килограми, не е нужно да висите с месеци във фитнеса или пък да се лишавате от любимата ви храна.

Достатъчно е само да заложите на здравословни храни и да приемате редовно сода бикарбонат.
Тази детоксикация е изключително успешна. Тя дори би могла да ви помогне да влезете за раз време в любимата ви рокля.

Ползите от експресната детоксикация на организма са много

Ето няколко изпитани напитки, с които можете успешно да прочистите организма си, а това несъмнено ще ви помогне в борбата с наднорменото тегло.

Ябълков оцет и сода бикарбонат
Смесете ½ ч.л. сода бикарбонат с 2 с.л. ябълков оцет. Добавете тази смес към 1 ч.ч. вода и разбъркайте хубаво. Приемайте тази напитка сутрин на празен стомах.

Лимонов сок и сода бикарбонат
Към 300 мл. вода добавете ½ ч.л. сода бикарбонат. Разбъркайте до пълното разтваряне на содата. Добавете към сместа и прясно изцедения сок от половин лимон и отново разбъркайте.

След като всичко се смеси добре, изпийте напитката. Най-добре е това да става сутрин на празен стомах. Тази напитка не само ще ви помогне да се избавите от наднорменото тегло, а и ще ви енергизира. По желание, бихте могли да я приемате и след всяко хранене или пък след като сте спортували.

Плодов сок със сода бикарбонат
В блендер или шейкър поставете няколко ягоди. Добавете 1 стрък прясна мента и прясно изцедения сок от два лимона. Накрая добавете 2 ч.ч. вода и ½ ч.л. сода бикарбонат. Разбъркайте всичко до получаване на хомогенна смес. Разделете полученото количество на две равни части. Едната от тях изпийте преди закуска, а другата – преди обяд.

Който и от горе споменатите методи да изберете за детоксикация на организма, можете да сте сигурни, че действа безотказно. Те несъмнено ще ви помогнат да се преборите и с наднорменото тегло, пише zajenata.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар