Забравете за черните точки по лицето с тази вълшебна маска
За красотата

Забравете за черните точки по лицето с тази вълшебна маска

Кожата ви ще придобие изключително свеж вид

Не са никак малко представителките на нежния пол, които са вманиачени в почистването на лицето и най-вече в борбата с черните точки.

Несъмнено именно те са първото нещо, което виждаме по лицето. Обикновено черните точки сякаш успяват да прободат очите ни. Не може да се отрече, че от начина, по който изглежда лицето, се правят изводи за дадения човек.

Ако не полагате редовни грижи за кожата на лицето си, то не само ще се появят досадните черни пъпки, а в съвсем скоро време ще се обадят и първите признаци на преждевременно стареене.
Именно това е една от основните причини, поради които дамите използват различни мазила – нощни и дневни.

черните точки
Кожата ви ще придобие изключително свеж вид

Малцина обаче са тези, които са наясно какво се съдържа в действителност в помадите, които нанасят върху лицето си. Факт е, че 90% от продуктите, са пълни с химикали. Заради това е добре да ги избягвате.

Това далеч не означава, че не трябва да се грижите за кожата си и за премахването на черните точки. Правилният начин за грижа е да постигнете изцяло естествено лечение на кожните проблеми.
По този начин ще върнете отличния вид на кожата на лицето си и то за кратък период от време.

Тази маска е истински еликсир за кожата ви

Ще ви разкрием рецептата за домашна маска против черните точки, която можете да направите с продукти, които са ви под ръка. Всъщност тази маска има силен почистващ ефект, а съдържа само два абсолютно натурални продукта – сода бикарбонат и кокосово масло.

Тя е лесна за приготвяне, ефектът от нея е невероятен, а и не съдържа опасни химикали. Казано с други думи, тази маска е всичко, от което се нуждаете. Най-хубавото е, че е универсална и може да се прилага върху всички типове кожа. Не на последно място трябва да се отбележи, че няма странични ефекти.

С нея можете успешно да третирате акне, премахване на мръсотия и белези по кожата, мазнини, бръчки, отстраняване на мъртва кожа и дори да се справите с неприятните зачервявания.

Съдържащата се в маската сода бикарбонат възстановява нивото на рН, което означава, че ускорява лечебния процес. Кокосовото масло пък хидратира кожата.
Сместа от тези две съставки е перфектната комбинация за грижа за кожата.

В случай, че сте с чувствителна кожа, то съотношението на кокосовото масло и содата бикарбонат трябва да е 2:1.
Ако пък искате да направите дълбоко ексфолиране, то тогава по-добре да заложите на съотношение 1:1.

Нанесете маската върху лицето си посредством леки кръгови движения. Оставете я да действа за 10-15 минути, след което я отмийте с хладка вода, пише zdrave.to.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар