Тази рецепта ще направи черния дроб като нов
Здраве

Тази рецепта ще направи черния дроб като нов

Ще се чувствате като преродени

Съвременният начин на живот подлага черния дроб на редица изпитания.

Със сигурност сте наясно с факта, че стресът, бързото темпо на живот и лошите хранителни навици, оказват неблагоприятно влияние върху черния дроб, а и не само.

Народните лечители съветват да си направите отвара от изцяло естествени съставки, която ще върне доброто състояние на черния дроб. Със сигурност за нея няма да ви спомене нито един медик, тъй като тя наистина върши чудеса.

черния дроб
Ще се чувствате като преродени

Тя не само пречиства кръвта, а и подобрява функцията на черния дроб, прочиства го, детоксикира цялото тяло, подобрява значително работата на метаболизма и не на последно място съдейства за здравия вид на кожата.

За да си приготвите този вълшебен еликсир за пречистване на черния дроб, се нуждаете от няколко натурални съставки. Те са:
200 мл. вода
2 лимона
1 краставица
Няколко стръка магданоз (може и една цяла връзка)

Сложете всички гореизброени съставки в блендера и разбийте до получаване на хомогенна смес. Приемайте по 1-2 чаши дневно от този еликсир в продължение на два-три месеца. Със сигурност след приема на това чудо, черният ви дроб ще е като нов, а функцията му ще е подобрена значително.

Грижете се добре за този много важен орган

Добре е да правите това профилактично прочистване на черния дроб поне веднъж в годината. Няма да е грешка, ако го правите и през 2-3 месеца. За никого не е тайна, че черният дроб е лабораторията на човешкия организъм. Той играе една от основните роли и в този ред на мисли, е добре да се грижите за поддържането на доброто му състояние.

Другият изпитан метод за ефикасно прочистване на черния дроб е със зехтин и прясно изцеден лимонов сок. Именно този метод е най-препоръчвания от специалистите по здравословно хранене.

Несъмнено пречистването на черния дроб, е един от най-хубавите подаръци, които бихте могли да направите на организма си.
Добре е обаче да посветите на това пречистване на черния дроб поне три дни от забързаното си ежедневие.

Това далеч не означава, че ще сте заети само с прочистването, но пък би било добре да си осигурите консумация на прясно изцеден сок от ябълки, цвекло и разбира се консумацията на ябълките като плод, а не под формата на сок. По желание можете да добавите към режима и целина.

Това е основната храна, която ще консумирате през трите дни, в които прочиствате черния си дроб. Ако много изгладнеете, можете да си хапнете салата от зеле и моркови, към която сте добавили само няколко капки зехтин. Можете да приемате неограничено количество вода.

Пригответе си около 150-200 мл. прясно изцеден лимонов сок и същото количество зехтин. Редувайте приема на лимоновия сок и зехтин като не бързате, за да не повърнете. Най-добре е да започнете деня с този ритуал. В края на пречистването ще се чувствате в перфектна форма, пише drugata-realnost.com.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар