Няколко изпитани съвета за разреждане на кръвта
Здраве

Няколко изпитани съвета за разреждане на кръвта

По този начин ще избегнете проблемите, които могат да ви донесат кръвните съсиреци

Ако след проведен преглед медиците са установили, че е нужно разреждане на кръвта, то това не означава задължително, че трябва да приемате поредната доза медикаменти.

Съществуват редица начини за разреждане на кръвта, благодарение на абсолютно натурални продукти. Именно тях ви препоръчваме в такива случаи, освен ако положението не е много сериозно и не се налага наистина светкавична намеса.

За никого не е тайна, че средствата от народната медицина действат безотказно, но пък е необходимо повече време, докато получите резултат.

кръвта
По този начин ще избегнете проблемите, които могат да ви донесат кръвните съсиреци

В следващите редове ще ви разкрием кои са натуралните средства за разреждането й.
Понякога, за да се укрепят стените на кръвоносните съдове, кръвта в човешкото тяло се съсирва. Това означава, че се увеличава количеството фибри, съдържащи се в нея.

Ако обаче вената е повредена, то тогава става страшно, тъй като се образува тромб.
В случаите, в които кръвта е твърде гъста, то по стените на артериите се появяват мастни натрупвания, съсиреци и калциеви соли, които пък на свой ред допринасят за появата на атеросклероза. Тази ситуация може да бъде утежнена допълнително от неправилното хранене.

С течение на времето тромбите кондензират. Дори само един от тях да навлезе към сърцето (инфаркт) или мозъка (инсулт) или белия дроб (белодробна емболия), може да е фатално.
Тук е моментът да споменем, че качеството на кръвта е пряко зависимо от процесите, които протичат в органите и клетките.

Грижейки се за качеството на кръвта, вие си осигурявате здраве

Влошаването на качеството на кръвта води след себе си до други здравословни проблеми и то доста сериозни. Обикновено удрят по мозъка, бъбреците и черния дроб.

Ето и основните причини, водещи до съсирване на кръвта:
– Ензимна недостатъчност
– Дехидратация на тялото
– Употреба на хлорирана, деструктурирана, газирана или мръсна вода
– Общо окисляване на организма
– Недостатъчен прием на сол
– Липса на минерали и витамини в тялото
– В резултат от облъчването

Един от изпитаните начини за разреждане на кръвта, е приемът на по-голямо количество вода. Нужно е да приемате поне по 2 литра течности на ден. Може да не е само вода, а чай, супи, компот и др.

Рибеното масло е идеално средство за решаването на този проблем. Истината е, че то не само води до разреждане на кръвта, а и подпомага разпада на образувалите се вече кръвни съсиреци и склеротичните плаки. Можете да си набавите нужното количество рибно масло, приемайки риба 3-4 пъти в седмицата, залагайки основно на мазните. Можете разбира се и да го приемете под формата на таблетки, пише Блиц.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар