Грузински учени откриха най-добрия лек за артрит
Здраве

Грузински учени откриха най-добрия лек за артрит

Оказва се, че лекът е на една ръка разстояние

Група грузински учени твърдят, че са успели да открият най-добрия лек срещу артрит.

Страдащите от коварния артрит, са наясно с огромния дискомфорт, който създава това заболяване. Дори да вземем под внимание само силните болки и изкривяванията, то това е достатъчно.

Лревматоидният артрит е автоимунна болест, която засяга ставите на човека. Екип от учени в Грузия е провел редица изследвания в тази област, докато стигне до най-добрия лек за артрит, както твърдят те.

артрит
Оказва се, че лекът е на една ръка разстояние

Според резултатите от проучването, въпросния продукт, за който грузинците твърдят, че е на-добрият лек срещу този проблем, може да попречи на имунните клетки да нанасят увреждания върху ставите.
Това разбира се на свой ред ще доведе до предотвратяване на възпалителните процеси и болезнените усещания.

Ще останете изненадани обаче колко лесен е този лек. Той винаги е бил на една ръка разстояние от вас, но не сте знаели. Освен това струва жълти стотинки, а е изключително ефективен.

Ще се изненадате от огромната ефикасност на този лек

Групата грузински учени твърдят, че за да облекчат състоянието си, хората страдащи от ревматоиден артрит, трябва да приемат редовно разтвор от вода и сода бикарбонат.
Участниците в изследването, които страдали от тази диагноза, трябвало да приемат редовно разтвор от хлебна сода и вода.

В резултат на редовния прием, учените установили, че след две седмици броят на имунните клетки, причиняващ възпаление, е намалял значително. В същото време се е увеличил значително броят на клетките, които потискат възпалението.

Екипът от учени смята, че с помощта на сода бикарбонат могат да бъдат излекувани и още редица тежки заболявания. Поради тази причина те са взели решение да продължат с изследванията в тази насока.

Ако и вие страдате от ревматоиден артрит, нищо не ви коства да опитате този лек за жълти стотинки. Достатъчно е да започвате деня си с чаша топла вода, но не пареща, в която сте разтворили 1 к. л. сода бикарбонат.

Със сигурност ще усетите облекчение още след първите дни на приема на този еликсир. Въпреки това продължете да приемате содения разтвор за период от две седмици.
След това може да направите пауза и да възстановите лечението, когато артритът отново започне да ви напомня за себе си.

Със сигурност ще останете изключително доволни от този прост, но пък за сметка на това изключително ефективен метод, лекуващ това коварно заболяване.
Ако не вярвате, е достатъчно само да се престрашите да пробвате. От там нататък, действието на този еликсир ще ви покаже, че не сте сгрешили, че сте се доверили, пише zdrave.to.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар