Детоксикация за експресно отслабване (I част)
Здраве

Детоксикация за експресно отслабване (I част)

Това прочистване ще подмлади организма ви

От тази детоксикация ще извлечете двоен ефект за организма си. Благодарение на нея не само ще прочистите организма си, а и ще подпомогнете процеса на отслабване.

За разлика от много други, тази детоксикация наистина върши чудеса. Тя не е трудна за изпълнение, но пък за сметка на това е изключително ефикасна.

Ако искате да отслабнете експресно и да започнете да купувате с размер или размер и половина по-малки дрехи, то няма никакво съмнение, че тази детоксикация е изключително подходяща за целта.

детоксикация
Това прочистване ще подмлади организма ви

Именно тя е метода, до който знаменитостите прибягват от години, когато се нуждаят от спешно отслабване. Достатъчно е да минете на един разтоварващ ден в седмицата, в който да приемате само плодове и зеленчуци, за да избегнете неприятното подуване. Тази детоксикация не само ще изчисти излишната мазнина от организма ви, а и значително ще го подмлади.

Навлизаме в сезона, в който на пазара изобилства от пресни плодове и зеленчуци. Подобен тип разтоварвания можете да правите на всеки 2-3 дни, ако искате да постигнете по-бърз ефект. Най-добре е да заложите на сезонни плодове и зеленчуци. Със сигурност през лятото няма да ви е никак трудно.

Погрижете се за организма си и той ще ви се отблагодари многократно

Можете да подберете плодове и зеленчуци според вкуса ви – онези, които ви допадат най-много.
Първото нещо, което трябва да направите, за да преминете на тази детоксикация, е да изберете плодовете и зеленчуците. Може да бъдат по няколко от вид. Много е важно да са ви достатъчни за деня.

Имайте предвид, че са ви нужни около 2 кг. плодове и зеленчуци за деня. Те трябва да бъдат разпределени по около 100-150 гр., които да хапвате на всеки час.
За препоръчване е да стартирате детоксикацията с фреш от магданоз, който да приемете сутрин на празен стомах. Магданозът е мощен антиоксидант и освен това има диуретични свойства. Да не пренебрегваме и факта, че съдържа така важния за организма витамин С.

С приема на този фреш ще осигурите на организма си необходимите хранителни вещества. В същото време магданозеният фреш, приет сутрин на гладно ще изтегли всички излишни течности и токсини от тялото ви.

Ако не можете да го приемате в естествената му форма, то тогава го пасирайте като добавите малко вода и лимонов сок, за да подобрите вкуса му.
Много е важно да приемате достатъчно количество вода в процеса на детоксикация. От живителната течност можете да пиете в неограничени количества. Освен това може да приемате и зелен чай, пише zajenata.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар