Тези супер ефективни трикове ще ви избавят моментално от неприятния херпес
Здраве

Тези супер ефективни трикове ще ви избавят моментално от неприятния херпес

Обикновено той се крие в гръбначния мозък и се активира при различни условия

Ще ви разкрием няколко супер ефективни трикове, които несъмнено ще ви избавят от неприятния херпес.

Ако след броени дни ви предстои важно събитие, а се събудите с херпес, със сигурност не е най-приятната тръпка, която може да ви сполети. Важното е да не се отчайвате и да приложите някой от изпитаните трикове, които ще ви представим. Можете да сте повече от сигурни, че те ще се справят успешно с появилия се херпес.

херпес
Обикновено той се крие в гръбначния мозък и се активира при различни условия

Със сигурност на голяма част от вас неприятният херпес се е появявал изневиделица по устата ви. Усещането е доста неприятно, а на всичкото отгоре и боли. Фактите говорят, че около 90% от хората в световен мащаб са носители на вируса херпес симплекс.

Обикновено той се крие в гръбначния мозък и се активира при различни условия – стрес, бременност, слънце, хормонален дисбаланс и др.
Той се появява под формата на мехурче, съдържащо течност. Най-честата му локация, са устните.

Специалистите твърдят, че ако ви се появява херпес 4-5 пъти в годината, няма място за притеснение. Ако обаче това се случва по-често, то тогава най-добре е да потърсите специализирана помощ.

Имайте предвид, че при възрастните хора наличието на херпес често пъти е признак на имунодефицит и наличието на злокачествени процеси в тялото.

Тези изпитани методи със сигурност ще ви помогнат да го премахнете

Ето няколко бързи начина да се справите с неприятния херпес:

Лед
Още при първите симптоми за появата му, поставете кубче лед върху засегнатото място. Ледът не само ще намали отока, а и ще забави значително развитието му.

Масло от мента
Нанасяйте го по три пъти на ден върху възпаления участък. Ще останете изненадани от експресните резултати.

Чесън
Обелете една скилидка чесън и я пасирайте. Нанесете получената чеснова каша върху засегнатото място. Оставете я да престои около час, след което я сменете с нова.

Алое
За да се избавите експресно от неприятния херпес, е нужно на всеки два часа да го третирате с прясно изцеден сок от алое.

Водороден прекис
Ако промивате на всеки два-три часа херпеса с водороден прекис, то няма никакви съмнения, че до вечерта ще е изчезнал.

Мляко
Напоете памучен тампон в прясно мляко и третирайте мястото, на което се е появил херпесът. Оставете млякото да изсъхне от само себе си. През това време не се облизвайте, нито пък го отмивайте. Ако повтаряте тази процедура на всеки 2-3 часа през деня, то до вечерта по всяка вероятност ще сте се избавили от неприятния херпес, пише blitz.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар