За красотата

Това съчетание от вода и ленено семе върши чудеса за дни

Този еликсир ще се отрази отлично на кожата ви

Ще ви разкрием изпитана рецепта, която представлява съчетание от вода и ленено семе.

Истината е, че няма да ви коства нищо да си набавите ленено семе и да добавите малко вода към него. В същото време обаче получавате невероятен еликсир за красота.

Съчетано с водата, полезното ленено семе ще свърши истински чудеса за подобряване на подкожната тъкан. То ще върне младежкия ви вид в зоната около бузите, ще подмлади мастните клетки и ще се отрази отлично на най-чувствителната част от лицето – кожата около очите. Всяка дама е наясно с факта, че в тази област тя е най-тънка и чувствителна.

ленено семе
Този еликсир ще се отрази отлично на кожата ви

Ето как да си приготвите този невероятен еликсир за красота, съдържащ вода и ленено семе:
Изсипете 1 с.л. ленено семе в чаша и я залейте с вряла вода. Количеството на водата трябва да е 1/3 ч.ч. Разбъркайте добре сместа и я оставете за няколко минути. След това я покрийте с кърпа и я оставете да престои до вечерта.

Прецедете сместа. Ще получите вода под формата на гел. Именно това ще е вашият еликсир на основата на ленено семе.
Почистете предварително лицето и шията и нанесете от гела върху лицето си. Можете да го нанасяте с помощта на памучен тампон.

Ще останете очаровани от този еликсир за красота

За разлика от повечето разкрасяващи процедури, при тази можете да нанесете гела дори и в зоната около очите. Оставете маската да изсъхне върху лицето ви, след което нанесете нов слой. Повторете тази процедура пет пъти. Прилагайте я всяка вечер в продължение на 12 дни. След края на този курс за разкрасяване, със сигурност няма да можете да познаете лицето си.

Със сигурност хората около вас ще забележат невероятната разлика. Ефектите, които ще извлечете от този гел за лице на основата на ленено семе, са много. Ето част от тях:
– Ще свие разширените пори, които със сигурност са доста неприятна гледка;
– Ще хидратира много добре кожата;
– Ще стегне и тонира кожата ви;
– Можете да го използвате като отличен ексфолиант за кожа;
– Ще предотврати образуването на досадните пъпки и акне по кожата;
– Ще намали излишния себум на мазната кожа;
– Ще забави появата на бръчки;
– Ще премахне съществуващите вече бръчки в резултат на мощните си антиейдж свойства;
– Ще почисти старателно лицето и ще премахне всичката мръсотия от кожата ви.

Е, след всичко изброено, вероятно вече сте убедени, че наистина си заслужава усилието да прилагате тази маска в продължение на 12 дни, пише zajenata.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар