5 доказани маски за изравняване на тена и премахване на старчески петна
За красотата

5 доказани маски за изравняване на тена и премахване на старчески петна

Тези маски вършат истински чудеса с кожата ви

Не е нужно да нанасяте тонове фон дьо тен, за да премахнете старческите петна и да изравните тена на лицето си.

Няма никакво съмнение, че външният вид е изключително важен за всяка една жена. Без значение обаче какво старание полагате, е невъзможно да се преборите с годините. Те така или иначе започват да личат. Можете да отложите процеса на стареене за малко във времето, но не можете да го предотвратите.

тена
Тези маски вършат истински чудеса с кожата ви

Когато започнат да се появяват първите бръчки, кожата започва да губи своята еластичност. Забавя се обмяната на веществата и тя вече не е толкова сияйна, както преди.
Всичко това кара голяма част от жените да си мислят, че красотата на лицето им, не може да бъде върната. Те смятат, че са я изгубили безвъзвратно.

Но това далеч не е така. Истината е, че можете отново да изравните тена си и дори да се преборите успешно с неприятните старчески петна.
Несъмнено красотата е много относително понятие и за всички тя е различна. Със сигурност обаче поддържаният вид на кожата се отразява и на тена, както и на цялостния вид.

Именно той е този, който може да придаде привлекателен облик на жените във всяка една възраст. Поради тази причина е добре да започнете отрано грижите за кожата ви. Лицето е първото, на което трябва да обърнете по-специално внимание, защото промяната започва именно от него.

Маските несъмнено ще възвърнат вашата есествена красота

То е отражение не само на начина ви на живот, а и на здравето ви. Поради лошите навици или влошено здравословно състояние, кожата започва да пожълтява. Може и да придобие сивкав оттенък с много спукани кръвоносни съдове.

За да подобрите тена на кожата, можете да се доверите на тези изпитани средства:

Маска от мед и касис
За приготвянето й се нуждаете от 1 ч.л. течен мед и 2 с.л. сок от касис

Маска от мед и магданоз
Нужни са ви 1 с.л. течен мед, 2 с.л. нарязан на ситно магданоз, 1 ч.л. лимонов сок.

Маска с кисело мляко
1 с.л. лимонов сок и 2 с.л. кисело мляко

Маска с краставица
2 с.л. нарязан магданоз, 2 с.л. ситно настъргана краставица, 1 ч.л. лимонов сок, 1 с.л. заквасена сметана

Доматена маска
1 ч.л. лимонов сок, 2 с.л. пресен доматен сок, 1 ч.л. течен мед

Харесайте си маската, която ви допада най-много и я прилагайте два пъти седмично. Нанасят се върху предварително изчистена кожа и се оставят да действат 20 минути. Отмиват се с хладка вода, пише zajenata.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар