За красотата

Тези напитки ще утолят жаждата ви и същевременно ще ви избавят от мазнините

Много е важно да не стресирате организма си

С настъпването на летните горещини всеки от нас се нуждае от напитка, която да утоли жаждата му. В следващите редове ще ви разкрием рецепти за напитки, които не само ще утолят жаждата ви, а и ще ви избавят от мазнините.

Какво по-добро от това? Предвид, че лятото почти настъпи, всеки човек би искал да изглежда добре на плажа и да не се срамува, когато се покаже в бански костюм.
Като правило голяма част от представителките на нежния пол, а и не само те, са натрупали мазнини и излишни килограми след края на зимния сезон.

мазнините
Много е важно да не стресирате организма си

Най-често всички се сещат за тях в навечерието на плажния сезон. И това дава старт на драмата – диети, фитнес, глад. Тук е мястото да отбележим, че за да се избавите от излишните мазнини, е много важно да си знаете мярката. Имайте предвид, че тялото ви далеч не е готово за такова натоварване на всички фронтове.

За да получите желаната фигура, трябва да заложите на умерено хранене и правилно разпределение на физическите упражнения.
В допълнение към този режим, би било добре да добавите напитките, които ще ви разкрием в следващите редове. С тях гарантирано ще изгорите натрупаните мазнини.

Всяка една от тях действа безотказно

Ето кои са тези напитки:

Зелен чай
Зеленият чай е сочен за един от лидерите по отношение на високото съдържание на антиоксиданти. Именно те ускоряват метаболизма и защитават клетките на тялото. Освен това той ще потисне апетита ви. Но в никакъв случай не бива да злоупотребявате с него. Приемайте максимум по 2-3 чаши от него в рамките на един ден.

Диня
Тя е отлично средство за прочистване на бъбреците. Освен това благодарение на нея ще отстраните успешно натрупалите се шлаки и токсини в организма. Този плод е достатъчно сладък, така че не добавяйте допълнително захар.

Сок от грейпфрут
Тази напитка съдържа високо количество витамин С и калий. Та подхранва тялото с полезни вещества. Ако искате да стопите неприятните мазнини, е нужно да я приемате половин час преди хранене. Редица проучвания сочат, че хората, които пият дори само 130 грама сок от грейпфрут преди хранене, намаляват теглото си със 7% за срок от три месеца.

Сок от ананас
Ананасът е ненадминат по изгаряне на мазнините от тялото. Освен това този плод съдържа ензим, наречен бромелаин, който оказва благоприятен ефект върху храносмилателната система. Не на последно място трябва да отбележим, че това химично вещество ще ви помогне да се избавите и от неприятните подувания, пише zajenata.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар