3 важни правила, без които отслабването е немислимо
За красотата

3 важни правила, без които отслабването е немислимо

Спазвайки тези правила си гарантирате, че няма да си върнете килограмите отново

Диетолозите разкриха трите най-важни правила в отслабването. Те са категорични, че ако спазването на тези правила бъде пренебрегнато, то отслабването е немислимо.

Несъмнено отслабването е мисия, която вдъхновява много хора, страдащи от наднормено тегло. За да постигнете целта си обаче, е нужно да се научите как да комбинирате правилно продуктите, както и още две много важни правила.

Отслабването по този начин ви гарантира, че няма да натрупате изгубените килограми отново.
Благодарение на тези прости правила, ще можете да се избавите от наднорменото тегло, без да е нужно да се подлагате на гладуване.

отслабването
Спазвайки тези правила си гарантирате, че няма да си върнете килограмите отново

Често пъти процесът на отслабване се свързва с ограничаване на приетите калории, отхвърлянето на мастни храни и изтощителни физически упражнения. Най-добре е отслабването да се случва равномерно и по здравословен начин, за да не стресирате организма.

Ето и кои са важните правила, които трябва да спазвате:

Приемайте вода с натурален ябълков оцет
Приемът на вода с ябълков оцет определено ще ви помогне в борбата с наднорменото тегло. Тази напитка ускорява метаболизма, а това води до изгарянето на повече калории. Освен това тя ще намали нивото на кръвната захар. Това не само ще предотврати появата на здравословни проблеми, а и ще намали значително апетита ви за сладки храни.

Комбинирайте правилно продуктите
Правилната комбинация на продуктите гарантира намаляване на теглото, без да се налага да редуцирате максимално количеството на приетата храна. Много е важно да се научите как да ги комбинирате правилно.

Правилата са много лесни за спазване и в същото време изключително ефиктивни

Ето кои са продуктите, които НЕ трябва да смесвате:
Различни видове протеини – риба, яйца, месо, бобови растения.
Заложете на един тип протеин. Той е достатъчен за едно хранене. Можете да включите друг вид протеин в някое от следващите хранения.

Млечни продукти
В никакъв случай не смесвайте млечните продукти с други храни.

Забравете за консумацията на плодове и други сладки храни веднага след нахранване. По този начин влошавате значително процеса на храносмилане и подпомагате натрупването на наднормено тегло.

Протеинови храни и храни, съдържащи въглехидрати
Тази комбинация също е много грешна. Така например, ако заложите на приема на хамбургер с пържени картофи, то тя не само е твърде калорична, а и е опасна за талията ви.

Вечеря
Вечерята винаги трябва да е лека. Освен това е задължително да се нахраните рано – най-късно до 19-20 ч. Запомнете, че това, което консумирате на вечеря, се отлага в тялото ви под формата на мазнини.

Два часа преди лягане, не трябва да консумирате нищо. Освен това не яжте много храни на вечеря, още повече грешно комбинирани. Най-добре е да заложите на протеинова храна в съчетание със зеленчуци, вместо на въглехидратна храна, пише zdrave.to.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар