Експресно отслабване с краставици
Здраве

Експресно отслабване с краставици

Със сигурност тази диета ще ви хареса

Вече сме във владение на лятото и предвид, че това е сезонът за море, то несъмнено немалко дами имат нужда от експресно отслабване.

Всяка дама е наясно, че колкото и да си е позволявала прегрешения с храненето, когато дойде за море, трябва да изглежда перфектно в банския си. В този ред на мисли всички тези представителки на нежния пол се нуждаят от експресно отслабване.

отслабване
Със сигурност тази диета ще ви хареса

Друг е въпросът колко са безопасни тези експресни диети за отслабване, на пък не може да се отрече, че някои от тях наистина действат. Една от диетите за експресно отслабване, които действат безотказно, е тази с краставици

Тя със сигурност ще ви допадне, тъй като няма да ви остави гладни, а в същото време ще стопи излишните килограми и най-вече мазнините, които са се натрупали в коремната област.
Казано с други думи, ако е нужно да отслабнете значително и то за твърде кратък период от време, можете спокойно да се доверите на диетата с краставици.

Несъмнено това е една от най-добрите експресни диети

Имайте предвид, че когато се нуждаете от експресно отслабване, обичайните балансирани диети не биха могли да ви помогнат, тъй като това е невъзможно на чисто физическо ниво.
Преходът към правилно хранене несъмнено ще даде резултати, но те ще са забележими най-силно едва след шест месеца. Излишно е да споменаваме, че онези от вас, които имат излишни килограми и искат да ги свалят спешно, не разполагат с толкова много време.

Поради тази причина ви предлагаме експресната диета с краставици. Благодарение на нея ще можете да се избавите с един килограм на ден. Освен това тази диета трае само три дни. Ако в трите седмици, следващи диетата, преминете на здравословно хранене, ще успеете да се сбогувате с още толкова от излишните килограми.

Много е важно да подчертаем, че ако спазвате правилно тази експресна диета, няма да възвърнете изгубените килограми.
Принципът, който трябва да се спазва по време на тази диета, е изключително прост – за деня ви се полагат само 3-4 килограма краставици.

Трябва да забравите дори и за солта. За сметка на това пък можете да пиете вода на корем, макар че едва ли ще изпитвате сериозна жажда, имайки предвид, че краставицата е 90% вода. За да избегнете резкия спад на прием на калории обаче, можете да добавите към диетата си и до 1 литър кисело мляко на ден.

Тези три разтоварващи дни ще са добър старт за здравословния ви хранителен режим, който трябва да продължи 3 седмици, както споменахме и по-горе, пише zajenata.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар