Няколко лесни стъпки за стопяване на коремчето преди морето
Здраве

Няколко лесни стъпки за стопяване на коремчето преди морето

Наистина действат безотказно

Коремчето е най-големият кошмар на всяка една дама, особено преди морето.

Едва ли има жена, която не иска да изглежда страхотно в банския си на плажа. В същото време всеки знае, че коремчето не е от най-приятните гледки.

Е, мили дами, които се борите с коремчето, имаме добра новина за вас. Можете да го стопите наистина бързо и лесно. Разбира се няма да е толкова лесно като да си го „направите“, но все пак ще имате немалък успех, ако следвате тези съвети.

коремчето
Наистина действат безотказно

Със сигурност сте попадали на редица диети, обещаващи, че ще стопят коремчето ви за раз време, но ефектът от тях е бил почти нулев.
Трябва да сте наясно, че ако искате да се избавите от неприятните мазнини по корема, пътят е само един – балансирано хранене и упражнения. Съчетанието от тези две неща несъмнено ще даде резултати.

В този ред на мисли ще ви дадем няколко изпитани съвета за стопяване на коремчето. Ето ги и тях:

Фибри
За да се избавите не само от коремчето, а и от няколко килограма, както и да подобрите значително метаболизма си, се нуждаете от достатъчно фибри в менюто ви. Те преминават през храносмилателната система, без да се усвоят от организма. Фибри се съдържат в булгура, пълнозърнестия хляб, лещата, ябълките, крушите, кафявия ориз, бананите, портокалите, ягодите и др.
Макар, че фибрите са идеална храна за плосък корем, не трябва да се прекалява с тях. Ако пренебрегнете този съвет, можете да получите точно обратния на желания ефект.

Спазвайки тези съвети, ще се радвате на перфектна фигура

Сън
Доказано е, че ако редовно страдате от недоспиване, карате организма си да произвежда по-голямо количество от хормона на глада. По този начин хапвате повече, отколкото ви е нужно. Резултатите от редица изследвания сочат, че недостигът на сън може да увеличи чувството на глад с цели 25%.

Упражнения и физическа активност
Както вече споменахме по-горе, увеличаването на физическата активност и в частност упражненията, биха могли да ви помогнат да поддържате добра фигура. Те ще допринесат дори за това да се радвате на плосък корем. Физическата активност обаче задължително трябва да бъде съчетана със здравословна и балансирана диета.

Газирани напитки
Едва ли за някого ще е изненада, че ако искате да имате плосък корем и тънка талия, е нужно да забравите за газираните напитки. И то не само временно, а завинаги. Истината е, че сладките газирани напитки нанасят много сериозни вреди върху организма. В този ред на мисли няма да изгубите нищо, ако се откажете от тях, а само ще спечелите, пише zajenata.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар