31 хитринки за лесно отслабване (I част)
Стил в живота

31 хитринки за лесно отслабване (I част)

Добре е да им обърнете подобаващо внимание и наистина ще останете приятно изненадани от резултата

В следващите редове ще ви разкрием изпитани трикове за отслабване. Със сигурност ще останете изумени от ефикасността им.

Едва ли има човек, който да не е наясно с грешките водещи до натрупване на наднормено тегло. Сред тях са неправилното хранене, лишаване от храна и други дребни на пръв поглед грешки, които обаче водят до сериозни последствия.

Казано с други думи би било добре да обърнете сериозно внимание на тези изпитани хитрини за отслабване.
Имайте предвид, че те наистина действат.

отслабване
Добре е да им обърнете подобаващо внимание и наистина ще останете приятно изненадани от резултата

Ето и кои са хитринките за отслабване:

Формула за определяне на калориите
Най-добре би било да определите дневната норма на калориите си, използвайки тази формула: разделете теглото си в килограми на 0.45 и умножете получения резултат по 14.
Ако обаче целите отслабване, то направете същите тези изчисления като заместите реалното си тегло с желаното такова. По този начин ще получите калориите, които са ви нужни за ден. Придържайки се към тях несъмнено ще постигнете желания резултат. Разбира се той няма да се получи с магическа пръчица, но пък за сметка на това е сигурен.

Следвайте стриктно тези съвети и успехът ви е гарантиран

Канела
Добавяйте канела към киселото мляко, йогурта, кафето, сутрешната закуска, останалата храна и дори към макароните. Ако ли пък не бихте искали да консумирате храната, поръсена с канела, то задължително изяждайте по половин чаена лъжичка дневно от тази подправка. Можете да я добавите и към чаша хладка вода. Имайте предвид, че тя има способността да ускори метаболизма и дори само посоченото по-горе количество, ще ви помогне да се избавите от един килограм за месец.

Хранене в офиса
Мнозина се хранят в офиса. Съветът на специалистите по здравословно хранене обаче е, дори да се храните в офиса, в никакъв случай да не го правите на работното си място. Резултатите от редица изследвания сочат, че докато седите пред компютъра или телевизора, поглъщате с 250 калории повече.

Смейте се
Колкото и невероятно да ви звучи смехът също подпомага процеса на отслабване. Можете сами да си направите сметка, имайки предвид, че 10-15 минути смях на ден увеличават с 280 седмичния разход на калории.

Сок от моркови
Сокът от моркови има ниска калорийна стойност. Освен това съдържащата се в него съединителна тъкан ще ви помогне да отслабнете с близо два килограма за месец и половина-два. Достатъчно е да изпивате по 250 мл. прясно изцеден сок от моркови на ден, пише blitz.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар