31 хитринки за лесно отслабване (II част)
Стил в живота

31 хитринки за лесно отслабване (II част)

Резултатите няма да закъснеят

В първата част на този материал ви запознахме с част от изпитаните хитринки за отслабване, които наистина дават резултат.

Може би е излишно да споменаваме, но процесът на отслабване е дълъг и се иска постоянство. Не очаквайте нещата да се случат като с магическа пръчка. Трябва да сте постоянни и да проявите търпение. Ако спазвате тези съвети, то несъмнено така желаното отслабване ще се случи.

отслабване
Резултатите няма да закъснеят

Ето и останалата част от хитринките за отслабване:

Спорт и музика
Специалистите препоръчват да слушате ритмична музика по време на разходката ви пеша или упражненията във фитнеса. Това ще ви мотивира да увеличите физическата активност или да удължите времето за тренировка.

Спортувайте с приятели
Спортът с приятели или познати се приема не толкова като задължение, а като забавление. Дори статистическите резултати сочат, че ако спортувате в компанията на познати или приятели, ще отслабнете с 30% повече в сравнение с онези, които спортуват самостоятелно.

Сол
Няма начин да не бъде засегната и темата за солта. Всички сте наясно с факта, че тя не е никак добра за здравето. Освен това забавя сериозно процеса на отслабване и задържа течности в организма ви. Изключете солта от менюто си и я заменете с червен лютив пипер. Безсолната диета ще ви помогне да се избавите от излишните килограми. В същото време съдържащото се в червения лютив пипер вещество, наречено капсацин, ще ускори с цели 25% метаболизма.

Вслушайте се в съветите на специалистите

Преяждане
Резултатите от анкета, проведена от британски медици сочат, че една от основните причини за спонтанното преяждане, е стресът на работното място. Вместо да се тъпчете, специалистите съветват когато се изнервите да направите няколко прикляквания в съчетание с дълбоки вдишвания. Няма да сгрешите и ако приложите техниката на т.нар. диафрагмално дишане (вдишванията се осъществяват с участието на коремната преса). Това ще ви помогне да се успокоите и ще избегнете тъпченето с храна. Обикновено, когато човек е под стрес дори не подбира какво яде, а омита всичко, което му е пред очите. Не правете тази грешка само защото някой ви е накарал да се разтреперите от нерви.

Спортувайте сутрин
Най-подходящото време за спорт е сутрин. Без значение дали ще посетите фитнес залата или ще спортувате в парка, то най-добре би било това да се случи преди първото ви хранене за деня. По този начин ще ускорите метаболизма си с един ден напред. Освен това по този начин организмът ви няма да изразходи енергията, която е получил от храната, а от вашата мастна тъкан. Излишно е да посочваме, че по този начин забързвате и улеснявате значително процеса на отслабване, пише blitz.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар