31 хитринки за лесно отслабване (IV част)
Стил в живота

31 хитринки за лесно отслабване (IV част)

Би било добре да спазвате стриктно тези съвети

След като ви разкрихме част от хитринките за успешно отслабване, остава да ви споделим и останалата част от тях.

Трябва да сте наясно, че успешното отслабване не е нещо, което се случва с магическа пръчица. Имайте предвид, че килограмите, от които искате да се избавите са трупани доста време и не е възможно да ги изтриете като с гумичка.

отслабване
Би било добре да спазвате стриктно тези съвети

Ето кои са изпитаните хитринки за успешно отслабване:

Сирене
Специалистите по диетично хранене препоръчват да заместите кравето сирене с козе такова. Истината е, че то е с цели 40% по-малко калорийно, но в същото време по никакъв начин не отстъпва по съдържание на кравето.

Варива
Избягвайте да слагате на трапезата си пържени или варени картофи. Бихте могли да ги заместите успешно с пюре от леща или фасул за гарнитура например.
Бобовите продукти съдържат съединителна тъкан и специфична аминокиселина. Благодарение на тях можете да се избавите от мастните отлагания. Ако минете на бобова диета, то само в рамките на два месеца и половина ще можете да се избавите от до 7 килограма.

Тези изпитани хитрини дават гарантирани резултати

Мазнини
Макар мнозина да твърдят, че би било да ги изключите от менюто си, то специалистите по здравословно хранене, са категорично против това твърдение. Истината е, че те са нужни за абсорбирането на редица витамини и минерали. По-добре е да ги заместите със здравословни мазнини, отколкото да ги изхвърлите изцяло от менюто си. Няма да сгрешите, ако заложите на пуешко месо, ленено масло, зехтин, риба, ядки и яйца вместо мазните месни и млечни продукти. Редица изследвания сочат, че тази замяна ще ускори процеса на отслабване. Не трябва да се пренебрегва и фактът, че тези продукти, са много полезни за сърцето.

Закуска
В никакъв случай не допускайте грешката да пропуснете закуската. По този начин не само, че не подпомагате процеса на отслабване, а дори го затруднявате. Пропускайки закуската на практика увеличавате сумарния дневен прием с около 100 калории. Това не е никак малко.

Ябълки
Макар да се твърди, че консумацията на ябълки стимулира производството на жлъчен сок и провокира апетита, то приемът на една ябълка преди хранене върши чудеса. Специалистите посочват, че ако изядете ябълка 15 минути преди храна, ще намалите приема на калории с около 150-200. Учените твърдят, че този ефект се дължи на съединителната тъкан, съдържаща се в ябълките.

Хранене и движение
Не се хранете, докато се движите. Най-добре е когато се храните да седнете на едно място. По този начин ще намалите с цели 30% приема на храна, пише blitz.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар