10 прости трика, които ще изгорят мазнините, без да се налага да гладувате и да се подлагате на строги хранителни режими (III част)
Стил в живота

10 прости трика, които ще изгорят мазнините, без да се налага да гладувате и да се подлагате на строги хранителни режими (III част)

Със сигурност ще останете доволни от резултатите

В последната част от този материал ще ви разкрием останалите трикове, които гарантирано ще изгорят мазнините.

Ето кои са триковете, изгарящи безотказно мазнините:

мазнините
Със сигурност ще останете доволни от резултатите

Интервални физически упражнения
Не е нужно да посещавате ежедневно фитнеса. Достатъчно е да кратки интервални упражнения с пауза между тях. Това гарантирано ще ускори метаболитните процеси и ще подпомогне загубата на тегло.
Имайте предвид, че ако правите интензивни интервални тренировки, тялото ви ще продължи да гори калории и след края им.

Кафе
Споменавайки кафе, далеч нямаме предвид висококалорично Лате с бита сметана. За сметка на това пък натуралното кафе, без каквито и да било добавки, ще свърши чудеса в изгарянето на мазнините. Факт е, че кофеинът стимулира отделянето на мастни киселини в кръвта. Това пък на свой ред ви дава повече енергия. Освен това трябва да знаете, че кофеинът ускорява метаболизма и намалява значително апетита.

Закуска
Специалистите по диетология препоръчват да консумирате яйца на закуска. Те са категорични, че приемът на протеини на закуска ще предотврати консумацията на висококалорични храни през деня. Няма да сгрешите, ако решите да хапнете и кисело мляко, но без каквито и да било добавки.

Много е важно да заложите на протеините на закуска

Описвайте храната си
Започнете да пишете на лист хартия всяка храна, която слагате в устата си през деня. По този начин ще имате представа колко калории сте приели. Освен това ще сте наясно и с количеството на приетите витамини и минерали. По този начин ще ви е лесно да отслабнете, а след това да поддържате теглото си в нормални граници.

Повече слънце
Със сигурност лятото е сезона, в който почти никой не иска да се излага дълго време на слънце. Затова пък не ви пречи, щом се събудите сутрин да дръпнете щорите или завесите и да позволите на слънчевите лъчи да ви погалят. Истината е, че сутрешното слънце ще ви изпълни с енергия. Тези, които ежедневно получават нужната доза слънчеви лъчи имат по-нисък индекс на телесна маса и това е доказано.

Вземете си храна
Често пъти по време на работния ден си купувате нездравословни закуски, оправдавайки се, че нямате време за нещо по-хубаво и здравословно. Е, можете да разрешите този проблем много лесно. Достатъчно е просто да взимате със себе си храната, която ви е нужна. Най-добре е да заложите на ядки, семена и плодове, които да хапвате всеки път, щом почувствате глад, пише zajenata.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар