Вълшебен коктейл стопява корема за раз време (рецепта)
Стил в живота

Вълшебен коктейл стопява корема за раз време (рецепта)

Той наистина върши чудеса

Няма никакво съмнение, че този вълшебен коктейл ще ви помогне да стопите корема.

Всеки, който има корем е наясно, че премахването му не е никак лесна задача. Мазнините по корема се трупат в продължение на години, така че е излишно да се заблуждавате, че ще можете да се избавите от тях за раз време.

Бихте могли да се справите с корема, ако приложите този вълшебен коктейл, основан на смесването на хрян и джинджифил. Вероятно мнозина от вас са пробвали какви ли не диети. Дори и да успеете да се избавите от част от килограмите, то коремът си остава.

корема
Той наистина върши чудеса

Мнозина от специалистите по диетология, са на мнение, че ако искате да се избавите от корема, е нужно да стимулирате тялото си с естествени мазнини. Освен това трябва да забравите за хляба и да се отървете от излишната течност.

Ето и продуктите, които са ви необходими, за да си приготвите коктейла, изгарящ мазнините на корема:

125 гр. прясно настърган хрян
3 ч.л. чист пчелен мед
4 лимона
2 ч.л. канела
1 с.л. настърган корен от джинджифил

Основните съставки на този вълшебен коктейл са хрян и джинджифил

Почистете джинджифила и хряна, и ги поставете в блендер. След като вече са настъргани, добавете прясно изцедения лимонов сок и канелата. Разбъркайте добре продуктите. Накрая добавете и чистия пчелен мед и отново разбъркайте.

Прехвърлете готовата смес в подходящ съд с плътно затварящ се капак и я приберете в хладилника. Приемайте в продължение на 21 дни от вълшебната смес за стопяване на корема. Трябва да консумирате по два пъти на ден от нея. Вземайте по две супени лъжици – една сутрин на гладно и една – вечер, преди вечеря.

Ако посещавате тренировки, е препоръчително да вземате този еликсир преди тях. След като завършите курса с продължителност 21 дни, трябва да си направите почивка, която е с продължителност една седмица.
Ако резултатите, които сте постигнали по време на провеждането на първия курс за стопяване на мазнините по корема, не ви задоволяват, можете да го повторите отново.

Колкото и невероятно да ви звучи, ефектът на този еликсир наистина е много мощен. Той се дължи на вълшебната комбинация от правилно подбраните продукти. Те подпомагат отнемането на излишните течности, събрали се в клетките, а това на свой ред подпомага процеса на отслабване.

Много важно условие е, когато спазвате този режим, да приемате достатъчно количество вода. Припомняме, че според специалистите е нужно да изпивате по 30 мл. вода на всеки килограм. Следвайки тази формула сами ще определите какво е нужното за вас количество вода, пише zajenata.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар