Това природно чудо ще ви спаси от дископатията
Здраве

Това природно чудо ще ви спаси от дископатията

Оказва се, че това заболяване е лечимо

Дископатията е най-често срещаното заболяване на нервната система. Като причина за временна нетрудоспособност, дископатията заема второ място. Тя се нарежда веднага след настинката.

Освен това дископатията е най-често срещаното заболяване на гръбначния мозък, гръбначния стълб и корените на гръбначните нерви.
В преобладаващата част от случаите заболяването на диска възниква в резултат на множествена, често повтаряща се микротравма. Може да ви звучи невероятно, но дископатията може да се появи и в резултат на физеически стрес.

дископатията
Оказва се, че това заболяване е лечимо

Понякога причина за появата на това заболяване могат да бъдат и вродени аномалии, благоприятстващи увреждането на нервните корени и гръбначния мозък. За съжаление заболяването се среща и в доста ранна детска възраст.

Обикновено медиците разглеждат това заболяване като резултат от процеса на износване, което се смята за нормално. Преобладаващата част от специалистите са на мнение, че дископатията може само да се обезболява, но не и да се лекува.
За разлика от тях, народната медицина е на обратното мнение.

Страдащите пробват какво ли не, за да се избавят от това заболяване. Като се започне от масажи, наместване, минерални бани и се стигне до кални бани. Хората, които са се доверили на прополиса като лечебно средство за този проблем обаче, са категорични, че той наистина върши чудеса и е ненадминат.

Обикновено медиците я разглеждат като резултат от процеса на износване, което се смята за нормално

Бихте могли да си закупите прополис директно от производител на пчелни продукти или пък от специализираните магазини, предлагащи пчелни продукти. Обикновено той се продава на пръчици, всяка от които тежи около 30-тина грама. Прополисът наподобява до голяма степен пура.

След като вече сте си осигурили прополис по един или друг начин, можете да преминете към процедурата по лечение на дископатията. За целта е нужно да настържете пръчицата пчелен продукт върху картон или тънка кожа. Тук е мястото да уточним, че което и от двете да изберете, то трябва да е изрязано по формата на стъпалата ви.

Направете си такива стелки и за двата крака. След това стъпете върху стелките, върху които предварително сте настъргали прополиса. Те ще залепят за ходилата ви. За по-голяма сигурност и да имате повече стабилност, можете да ги прихванете леко с лепенки. След това обуйте чорапи върху тях. Спете със стелките с прополис.

Можете да ги сменяте през няколко дни или веднъж на седмица. Времето, в което трябва да спите със стелките с прополис на краката си, е четири-пет месеца. Хората, изпробвали този лек твърдят, че ще забравите завинаги за дископатията. Ефектът от лечението ще забележите още на 45-ия ден, пише pik.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар