Топ рецепти за избелване на зъбите (II част)
Стил в живота

Топ рецепти за избелване на зъбите (II част)

С всяко едно от тези средства ще постигнете желания резултат

Както вече споменахме в първата част на този материал, всеки би искал зъбите му да изглеждат снежно бели като на холивудска звезда.

Оказва се, че постигането на този ефект не е никак трудна задача. Не е нужно да пръскате луди пари за скъпи процедури в зъболекарския кабинет. Не се налага и да смените естествените си зъби с изкуствени такива.

зъбите
С всяко едно от тези средства ще постигнете желания резултат

Можете да постигнете блясъка на усмивките на холивудските звезди и с няколко прости метода.

Ето някои от тях:

Рецепта №5
Стрийте на прах 1-2 таблетки активен въглен. Добавете към получения прах няколко капки вода, за да се получи гъста каша. Внимателно разнесете сместа из зъбите си с помощта на четка за зъби. В никакъв случай не упражнявайте натиск върху зъбите си с четката. Оставете пастата от активен въглен да подейства в рамките на две минути. След това изплакнете устата си много добре и измийте зъбите си както обикновено.

Никак не е трудно да се сдобиете с холивудска усмивка

Рецепта №6
Бананът е не само изключително вкусен и полезен плод, а и е отлично средство за избелване на зъбите. Не вярвате ли? Ами опитайте тогава и ще се убедите сами в избелващите му свойства. Почистете зъбите си, след което внимателно ги натъркайте с бялата част на банановата кора (вътрешната страна на банана). Оставете частта от банановата кора да си свърши своята работа като й осигурите между 5 и 7 минути. След това измийте и изплакнете. Ще останете приятно изненадани от белотата, с която ще се сдобият зъбите ви. Тя се дължи на факта, че банановата кора разтваря зъбната плака и подобрява значително цвета на емайла.

Рецепта №7
Смесете 1 ч.л. фина сол с 3 ч.л. лимонов сок. Изплаквайте с тази смес устната си кухина 2-3 пъти в седмицата. По този начин не само ще избелите постепенно зъбите си, а и ще освежите значително дъха си.

Рецепта №8
Нужни са ви няколко листа пресен босилек. Направете ги на пюре и го нанесете върху зъбите си. Оставете го да подейства за 5-10 минути, след което ги почистете, както правите обичайно. По този начин не само ще ги избелите значително, а и ще ги заздравите.

Рецепта №9
За да се сдобиете със снежно бяла усмивка като на холивудските звезди, се нуждаете от алое. За целта нанесете прясно изцеден сок от алое вера върху зъбите си или пък ги намажете с гел от растението. Масажирайте известно време с четката, без да упражнявате сериозен натиск, след което ги изплакнете добре, пише zajenata.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар