Здраве

Невероятно, но факт! Можете да решите всички тези проблеми с активен въглен (II част)

Той може да ви е от полза не само за здравето, а и за красотата

Колкото и невероятно да ви звучи се оказва, че с помощта на активен въглен можете да решите множество проблеми свързани със здравето.

Освен това добре познатият ви активен въглен може да ви е от огромна полза и за разкрасителните процедури.

В следващите редове ще ви разкрием останалата част от ползите, които можете да извлечете от редовната употреба на активен въглен.

активен въглен
Той може да ви е от полза не само за здравето, а и за красотата

Ето ги и тях:

Преждевременно стареене
Както вече споменахме, активният въглен е незаменим помощник при разкрасителните процедури. Доказано е, че редовната му употреба изхвърля токсините и шлаките от организма.
Не трябва да забравяме, че именно те са тези, които водят до увреждане на органите като разрушават клетките и ускоряват стареенето на организма. Неслучайно холивудската звезда Гуинет Полтроу често пъти говори за ползите от активния въглен. Самата тя го приема редовно и резултатите са повече от видими.

Кожа с бебешка мекота
Всяка жена иска да има мека на допир кожа, която същевременно е добре опъната, а не осеяна с бръчки. Е, трябва да знаете, че мисията съвсем не е невъзможна. При това не се налага да посещавате скъпите козметични салони. Достатъчно е да разполагате под ръка с активен въглен. С негова помощ можете да се справите с мазнините и мръсотията, които запушат порите по кожата на лицето и ви състаряват. Също като магнит, той извлича мръсотията и мазнините от порите като оставя кожата чиста, опъната и мека на допир.

Този натурален продукт е истинско съкровище

Бели зъби
Ако досега белите зъби и сияйната холивудска усмивка, са били само блян за вас, то активният въглен ще ви помогне да постигнете целта си. Не се налага да пръскате луди пари за процедури по избелване на зъбите. Достатъчно е просто да стриете на прах една таблетка от този естествен продукт и да го поръсите върху четката си за зъби. След това измийте зъбите си. По този начин ще изчистите зъбния си емайл до блясък.

Бъбреци
Ежедневно бъбреците ви прочистват между 115 и 140 литра кръв. От този процес се отделят около два литра урина, в която се съдържат редица отпадъци. В комбинация с черния дроб, бъбреците са отлична система за прочистване на организма. Имайте предвид, че прекомерната консумация на мазни храни, животински протеини, консерванти, захар и сол могат да причинят сериозни проблеми на този орган. Можете да поддържате здравето на бъбреците си чрез приема на активен въглен. Той ще ви избави от уреята и останалите токсини.

Подуване на корема и метеоризъм
Човек отделя газове средно по 14 пъти на ден и това е напълно нормално. Ако страдате от метеоризъм или болезнено подуване на корема, можете да се доверите на активния въглен. Приеман преди хранене, ще намали значително обема на чревните газове, пише zdrave.to.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар