Скоростно отслабване с мощен антиоксидант (I част)
Здраве

Скоростно отслабване с мощен антиоксидант (I част)

Той ще донесе още много ползи за организма ви

Този мощен антиоксидант несъмнено ще даде сериозен тласък на процеса по отслабване.

Със сигурност липоевата киселина не е сред най-известните продукти. До неотдавна за нея бяха чували много малко хора. Към днешна дата обаче нещата стоят по много по-различен начин. В последно време й се обръща все повече внимание.

Никак не е случаен фактът, че наричат липоевата киселина „витамин на младостта“, „универсален антиоксидант“ или „идеалната таблетка за отслабване“. Според мнозина интересът към нея се дължи главно на сносната й цена. Както всички витамини и биоадитиви, така и този антиоксидант има своите противопоказания.

антиоксидант
Той ще донесе още много ползи за организма ви

Поради тази причина медиците съветват да не се самолекувате с нея, преди да сте потърсили мнението на специалист. Липоевата киселина е известна още като тиоктов или витамин N. Тя е изключително мощен антиоксидант, който се синтезира в организма. Тя действа на междуклетъчно ниво, в мембраната и в самата клетка.

Именно този витамин е натоварен до голяма степен с отговорността за мастния и въглехидратния метаболизъм. Под негово влияние въглехидратите се абсорбират много по-бързо. Едновременно от това се отделят от мазнините, за да се получи нужната за организма енергия.

Този антиоксидант ще улесни значително процеса на отслабване

Тук обаче е мястото да се отбележи, че липоевата киселина далеч не е продукт, който сам по себе си ще ви помогне да отслабнете. Тя само ще помогне на организма ви да се справи с факторите, които причиняват наддаването на тегло и поддържат излишните мазнини.

Казано с други думи, ако приемате този мощен антиоксидант като добавка към правилния хранителен режим, отслабването ще е много по-лесно. В никакъв случай обаче не си мислете, че тя е чудодеен хап, който ще ви избави от наднорменото тегло, докато вие си лежите на дивана.

Преобладаващата част от дамите, които приемат липоева киселина в допълнение към правилния хранителен режим споделят, че апетитът им е намалял значително. Освен това изненадващо за мнозина, не изпитват неистово желание да хапнат нещо сладко.

Освен това този антиоксидант ще подпомогне и процеса на нормализиране на кръвната захар. Това пък на свой ред ще доведе до намаляване на апетита. Тя ще ускори значително метаболитните процеси, както и изхвърлянето на токсините от организма.

Като допълнение липоевата киселина кара организма да обработва по-бързо въглехидратите, което предотвратява натрупването на мазнини и води до образуване на мускулна маса.
Практиката сочи, че можете наистина да изгубите ефективно наднорменото си тегло, ако съчетаете правилния хранителен режим с упражнения и прием на липоева киселина, пише zajenata.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар