Скоростно отслабване с мощен антиоксидант (II част)
Здраве

Скоростно отслабване с мощен антиоксидант (II част)

Липоевата киселина е отличен съюзник в лечението на тежки заболявания

В първата част на този материал ви запознахме с част от полезните действия на този мощен антиоксидант.

Както вече стана ясно, освен всичко друго, той подпомага и процеса на отслабване.

Тук е мястото да отбележим, че от момента, в който започнете да приемате липоева киселина, трябва да изхвърлите категорично алкохола от менюто си. Става въпрос за всички видове алкохол. Казано с други думи – той е абсолютно забранен.

антиоксидант
Липоевата киселина е отличен съюзник в лечението на тежки заболявания

За най-добро храносмилане, е добре да приемате този антиоксидант половин час преди храна или 1 час след нахранване. Ако правите всичко според правилата, то резултатите ще са налице след около три седмици.

Резултатите от изследвания сочат, че липоевата киселина е отличен съюзник в лечението на тежки заболявания, както и в борбата с промените, свързани с възрастта.
Един от основните виновници за промените, свързани с възрастта, е т.нар. гликоасторизация. В този процес молекулите на колагена, са залепени за захарните молекули.

На практика се получава „молекулно лепило“, което стеснява значително съдовете и ги прави нееластични. В резултат на продуктите на гликацията, кожата на хората в напреднала възраст променя цвета си. Тя става мека, на червени точки и с бръчки.

Тя се бори успешно със свободните радикали

Липоевата киселина обаче е един от продуктите, които са в състояние да върнат целия този процес обратно. Тя може да върне стрелките на часовника и да елиминира вече нанесените върху кожата повреди. Освен това ще възстанови и еластичността й.

След като приложите този мощен антиоксидант, ще забележите и още един ефект – отокът от лицето ви, ще изчезне. Текстурата на кожата ви ще стане гладка и равномерна и ще се избавите от неприятното акне. Ще забележите значително подобрение и на състоянието на ноктите и косата.

Липоевата киселина се бори успешно със свободните радикали, нормализира обмяната на веществата, намалява холестерола и извежда от тялото излишните соли, токсини и тежки метали. Не трябва да се пренебрегва и фактът, че предпазна чернодробните клетки след заболявания, в резултат на неправилен начин на живот.

Не на последно място, трябва да разкрием и това, че този антиоксидант, както всяко друго нещо има и своите противопоказания.
Липоевата киселина е противопоказна за прием от юноши, бременни жени, в процес на лактация, както и при деца под 6-годишна възраст.

Тя е противопоказна и при наличието на гастрит, без оглед на това дали е с ниска или висока киселинност. Не може да се приема и от хора с язва на стомаха или червата. С особено внимание към този продукт трябва да подходят и хората, склонни към алергии, пише zajenata.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар