Рецепта-чудо изправя на крака хората с онкологични заболявания
Здраве

Рецепта-чудо изправя на крака хората с онкологични заболявания

Възрастна жена твърди, че тази рецепта действа безотказно

За съжаление никак не са малко хората, страдащи от онкологични заболявания. При все, че медицината и науката са доста напреднали, коварните онкологични заболявания остават един от най-големите бичове на съвременното общество.

Възрастна жена разказва, че през 1985 година станало ясно, че е попаднала в плен на онкологично заболяване. Тогава след две тежки операции, тя била изписана от болницата като безнадежден случай.

онкологични заболявания
Възрастна жена твърди, че тази рецепта действа безотказно

Казано с други думи, лекарите просто я изпратили да умре в дома си. Те й давали само още десет дни живот. Жената лежала на легло в продължение на два дни. На третия ден обаче се сетила, че в тефтерите си има записана рецепта, която обещавала да изцери всяко онкологично заболяване.

Не й оставало нищо друго, освен да изпробва тази рецепта върху собствения си гръб. Основната съставка на рецептата-чудо, която цери онкологични проблеми, е алоето.
Накъсайте достатъчно количество листа от алое, измийте ги, изрежете върховете им и ги смелете. Крайната цел е да получите два литра, заедно с целулозата. Добавете 3 кг. чист пчелен мед и 1 л. червено вино.

Тази рецепта от народната медицина действа безотказно

Изсипете всичко това в чист емайлиран съд и разбъркайте добре. Полученото количество ще можете да съберете в два трилитрови буркана. Затворете плътно бурканите, след което ги увийте в черен плат и ги сложете върху цимент в мазето.

Десет дни по-късно вземете бурканите, раздрусайте ги и прецедете течността, която се е отделила в бутилки. Увийте отново бутилките в черно и ги приберете в хладилника като преди това ги затворите плътно. Нека останат там на съхранение.

Приемайте по 1 с.л. три пъти дневно, един час преди храна. Спазвайте тази препоръка цялото време. Препоръчително е да приемате този лек поне в продължение на месец и половина-два месеца.

Много важно условие е да не поливате алоето в продължение на седмица, преди да го отрежете, за да го използвате за този лек.
Със същата тази смес и същата дозировка, можете да се избавите и от стомашни язви, белодробна туберкулоза, хронични проблеми на кръвта, парализа, женски болести, главоболие и дори психични проблеми.

Методът е универсален за лечение на остри и хронични заболявания на стомаха, червата, черния дроб и сърцето. Можете да използвате този лек и превантивно. За целта обаче количествата на съставките, са различни. Ще са ви нужни 350 гр. алое, 600 г. чист пчелен мед и 350 мл. вино.

Възрастната жена препоръчва, след като се излекувате от коварното онкологично заболяване да прилагате тази рецепта веднъж на всеки пет години, пише zajenata.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар