Домашно средство за възвръщане на потентността
Здраве

Домашно средство за възвръщане на потентността

Със сигурност ще решите проблема и то с лекота

Ще ви разкрием изпробваната рецепта за направата на домашно средство за увеличаване на потентността.

За съжаление не са никак малко представителите на силния пол, които имат проблеми с потентността. Това разбира се може да доведе до доста неприятни последствия като например разпад на връзката или пък изневяра.

потентността
Със сигурност ще решите проблема и то с лекота

За да се избегнат всички тези проблеми и да върнете отново потентността си, без да се налага да гълтате поредната доза химия, бихте могли да се доверите на народната медицина. Тя е доказала своята ефективност във времето. Няма никакво съмнение, че тази рецепта ще окаже благоприятно въздействие.

Човекът, споделил рецептата за домашния лек, подобряващ потентността, се казва Марин Х. Той посетил лекарския кабинет с оплаквания от болки в долната част на гърба. Освен това отдавна имал проблем с потентността. И така по препоръки се озовал в кабинета на въпросния медик.

Заради проблема с потентността Марин бил зарязан от няколко дами само през последната година. Медикът го прегледал, а Марин твърди, че отначало всичко му изглеждало подозрително. След това обаче бил уцелен в десетката с въпрос, който го накарал да замръзне. Медикът го попитал от колко време не е бил интимен с жена.

Народната медицина действа безотказно при решаването на този проблем

Още преди да изчака отговорът на Марин, специалистът бил сигурен, че отдавна няма редовен полов живот и не грешал. Така на Марин не му оставало нищо друго, освен да разкрие цялата истина.

Разказът му се оказал решаващ, тъй като медикът заявил, че болките в гърба и проблемът с потентността, са свързани. Той обаче побързал да го успокои, че има лек за този проблем. Медикът казал рецептата и първото нещо, което Марин направил, след като се върнал у дома, било да я изпълни.

Ето я и нея:

Чай за потентност
Смесете равно количество сушени чубрица, коприва и босилек. Разбъркайте ги хубаво и ги съхранявайте в стъклен буркан с капак. Поставете една пълна супена лъжица от билковата смес в 300 мл. гореща вода. Добавете и по малко черен пипер и канела и оставете сместа настрани за 15-тина минути, за да се охлади. Приемайте по 100 мл. от този чай три пъти на ден, преди хранене.

Смес за потентност
Към 700 гр. домашен пчелен мед добавете 1 корен от джинджифил, който предварително сте рендосали. Към сместа добавете 1 равна ч.л. розмарин и 3 пълни супени лъжици смлени орехи. Оставете сместа да престои 7 дни на стайна температура. След това вече е готова за консумация. Приемайте по 1 с.л. сутрин и вечер, пише pik.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар