Тази ефективна детокс диета ще подсили имунитета ви (I част)
Здраве

Тази ефективна детокс диета ще подсили имунитета ви (I част)

Сега е най-подходящото време за тази диета

Предлагаме ви лесна и изключително ефективна детокс диета за подсилване на имунитета.

Със сигурност за много от вас есента е свързана с понижение на имунитета, депресивни състояния, настинки и… натрупване на излишни килограми. Можете да избегнете всички тези проблеми само с тази ефикасна диета. Както вече споменахме, освен всичко друго, тя ще подсили и имунитета ви.

имунитета
Сега е най-подходящото време за тази диета

Специалистите посочват, че е от изключителна важност да изчистите организма си от всички вредни токсини точно в този период от годината.
Този режим ще разтовари хранителната система, бъбреците и черния дроб, позволявайки им да се справят по-ефективно с обработката и отделянето на токсичните вещества по естествен начин.

Почти няма човек, който живее в градски условия и не се нуждае от изчистване на организма. Най-крещяща обаче е нуждата от това при пушачите, любителите на спиртните напитки, както и хората с наднормено тегло, които обичайно се хранят с доста солена и мазна храна. Няма никакво съмнение, че след като се подложите на тази детокс диета, не само ще изглеждате, а и ще се чувствате много по-добре.

Тази детокс диета е много лесна за спазване

Тя ще позволи на организма ви да изчисти кожата, да повиши работоспособността си, както и да се избавите от някой и друг килограм.
Разбира се съществуват множество детокс диети. Към тях могат да се добавят тези с вода, програмите със сок или със смути. Друг вид прочистващи диети са тези, които залагат на консумацията на плодове и зеленчуци. Освен всичко друго този вариант е много щадящ за организма.

Всъщност подлагането на детокс диета точно през този период от годината е истинско удоволствие. Може би ще се запитате защо. Ами отговорът е много прост – защото есенният сезон изобилства от плодове и зеленчуци, които можете да включите в менюто си.

В следващите редове ще ви разкрием кои са плодовете и зеленчуците, които задължително трябва за включите към изчистващата диета, която ще засили имунитета ви.

Ето ги и тях:

Тиква
Тя е изключително богата на фибри. Не само ще засити глада ви, а и поради ниското съдържание на калории няма да напълнеете. Освен това този плод е пълен с витамини и минерали, нужни за правилното функциониране на организма. В нея се съдържат биофлавоноиди и пектинови влакна, които пречистват тялото и нормализират нивата на кръвната захар и холестерола. Най-популярното ястие за детокс е тиквената супа.

Във втората част на този материал ще ви запознаем и с останалите плодове и зеленчуци, рожби на златната есен, които вършат истински чудеса за организма ви. Със сигурност няма да съжалите и за миг, че сте се подложили на тази детокс диета, пише jenata.blitz.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар