Пригответе си този вълшебен цяр за подагра. Струва жълти стотинки, а действа безотказно
Здраве

Пригответе си този вълшебен цяр за подагра. Струва жълти стотинки, а действа безотказно

Ще ви помогне да се справите и с още редица здравословни проблеми

Ако страдате от коварната подагра, не се чудете и за миг, а си пригответе този чудодеен лек. Той струва жълти стотинки, но действа безотказно.

Освен това коварната подагра далеч не е единственият здравословен проблем, с който ще ви помогне да се справите. И през ум дори не ви е минало от колко още заболявания можете да се излекувате с него.

подагра
Ще ви помогне да се справите и с още редица здравословни проблеми

Всеки, страдащ от подагра е наясно колко коварна може да бъде болестта. Със сигурност тя е променила живота на всички, страдащи от нея. Обикновено като основна причина за появата на подагра, се посочва повишеното ниво на пикочна киселина.

Болестта засяга метатарзофалангелната става, намираща се в основата на големия пръст на крака.
Тази коварна болест обаче може да се появи и под формата на уратна нефропатия или пък като камъни в бъбреците.
Отлаганията на пикочна киселина в ставите и тъканите при наличието на подагра води до болки, зачервяване и подуване.

Кристалите, намиращи се в ставата, са тези, които предизвикват изключително силни болки, особено при каквото и да било движение, дори и минимално
Не е нужно обаче да тровите организма си с поредната доза химия, приемайки поредния медикамент, изписан ви от лекарите.

Този лек ще ви помогне да се справите с още редица здравословни проблеми

Това далеч не е единствената възможност да се справите с коварната подагра. Всеизвестен факт е, че в бабините тефтери могат да се намерят лекове за всяка една болест. Този лек от народната медицина не само, че няма да навреди по никакъв начин на организма ви, а и ще ви помогне да се справите с коварната подагра, при това ще ви струва жълти стотинки.

Според редица специалисти по народна медицина, царевичната свила (коса), е изключително полезна за организма. Тя може не само да ви избави от подаграта, а и да подобри значително метаболизма. Тя е изключително мощен лек, с който можете да се избавите и от инфекции на пикочните пътища, камъни в бъбреците, простатит, високи нива на кръвната захар (хипергликемия) и нощно напикаване.

В случай, че не разполагате с царевична свила, това не е проблем. Тя може да бъде намерена във всяка една билкова аптека. За да се избавите от коварната подагра и всички изброени по-горе здравословни проблеми, са ви нужни само две супени лъжици царевична свила.

Поставете това количество в чаша с гореща вода и я оставете да се запари за 15-20 минути. Ако запарката ви е неприятна на вкус, можете да добавите и малко чист пчелен мед като не прекалявате с подслаждането.

Приемайте по една чаша от запарката, 2-3 пъти на ден. Не след дълго сами ще се уверите в невероятния ефект на това средство от народната медицина, струващо жълти стотинки, пише blitz.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар