Алуминиевото фолио върши чудеса за здравето ви
Здраве

Алуминиевото фолио върши чудеса за здравето ви

Оказва се незаменим помощник и то не само в кухнята

Колкото и невероятно да ви звучи, алуминиевото фолио е в състояние да свърши истински чудеса за здравето ви.

Оказва се, че то далеч не е само незаменим помощник в кухнята, а може да се използва и за медицински цели. Така например алуминиевото фолио може да ви помогне да се преборите с болките в гърба, врата, краката, мускулите и ставите. Освен това то оказва влияние върху възпалителните процеси в тялото и намалява постоперативните белези. В състояние е да ви помогне дори при изгаряния.

алуминиевото фолио
Оказва се незаменим помощник и то не само в кухнята

Ето какви чудеса може да свърши алуминиевото фолио за здравето ви:

Лечение на грип и настинки
Колкото и налудничаво да ви звучи, то е отлично средство за борба с инфекциите. Ако искате да се избавите от грип и настинки, без да се налага да приемате антибиотици, то именно алуминиевото фолио е всичко, от което се нуждаете.

За целта е нужно да обвиете краката си с 5-7 слоя фолио като помежду им поставяте листове хартия или естествена тъкан (например памук). Оставете фолиото да действа в продължение на един час, след което го свалете. Повторете същата процедура след два часа като използвате НОВО фолио. Отново трябва да престои един час. Направете процедурата и още веднъж, отново след два часа. Правете тези обвивки в продължение на седем дни като повтаряте процедурата три пъти на ден, през два часа.

Добре е винаги да имате алуминиево фолио под ръка

Срещу болки в ставите и мускулите
Благодарение на алуминиевото фолио ще облекчите значително болката в областта на гърба, краката, ставите, ръцете и врата. Можете да го използвате дори за лечение на ревматоиден артрит, подагра или ишиас.

Трябва само да опаковате проблемната област с алуминиево фолио и да го закрепите с бинт. Оставете го да действа цяла нощ. Повтаряйте процедурата в продължение на 10-12 дни. След това направете почивка за 1-2 седмици и ако болката не е отшумяла напълно, повторете процедурата.

При изгаряния
Алуминиевото фолио може да облекчи значително болката от изгаряне.

Първото, което трябва да направите, когато се изгорите, е да поставите засегнатото място под течаща вода в продължение на няколко минути. В случай, че няма рана, избършете изгорялото с чиста и мека кърпа. В случай, че кожата е повредена, направете това със стерилна марля.
Покрийте засегнатата област със стерилна марля, след което омотайте с няколко слоя алуминиево фолио. Ако нямате рана, можете да поставите фолиото директно върху изгореното. Не махайте фолиото, докато болката не намалее.

Имайте предвид, че блестящата страна е със затоплящо действие, а за охлаждане и топлинна защита се използва обратната страна, пише zdrave.to.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар