Ето как с прости средства можете да подобрите значително здравето си
Здраве

Ето как с прости средства можете да подобрите значително здравето си

Тези две съставки вършат чудеса за здравето ви

Със сигурност ще се съгласите с това, че няма нищо по-ценно от здравето и живота.

Въпреки, че всеки е наясно с факта, че здравето е от изключителна важност, често пъти важността му бива подценявана. Обикновено хората се увличат в напрегнатото и забързано ежедневие и здравето някак си бива изтласкано на заден план.

здравето
Тези две съставки вършат чудеса за здравето ви

Вероятно сами си давате сметка, че по този начин не си правите услуга, дори напротив. Вероятно всички сте наясно с голяма част от здравословните свойства на пчелния мед. Съчетан с канела, той става още по-полезен.

В следващите редове ще ви разкрием една изключително полезна за здравето рецепта, която е изкарана от прашните тефтери на нашите баби. Ще разберете каква е причината, поради която специалистите по здравословно хранене препоръчват ежедневна консумация на мед и канела. Много е важно да консумирате тази вълшебна смес преди лягане, тъй като само така ще извлечете максимална полза.

Приети преди лягане, медът и канелата стимулират работата на дебелото черво, освен това подпомагат борбата с гъбичките, паразитите и останалите бактерии, отговорни за лошото храносмилане. Със сигурност хората, имащи проблеми с метаболизма се увеличават с всеки изминал ден.

Няма нищо по-важно от здравето

Ако и вие сте сред тях, то със сигурност няма да съжалявате, ако добавите тези две изключително полезни съставки към ежедневното си меню. Освен всички гореспоменати ползи, тази вълшебна комбинация ще ви помогне да се избавите и от излишните мазнини.

След като сте прочистили организма си с този еликсир, ще забележите значително подобрение на здравето, а и фигурата ви вече ще изглежда много по-добре.
Хората, доверили се на тази рецепта твърдят, че с всеки изминал ден са се събуждали все по-слаби и по-слаби. Вълшебната комбинация започва да действа безотказно още в първия миг, в който я приемете.

Може да се използва дори и като превенция срещу натрупването на мазнини.

Ето какво ви е необходимо и как точно да си приготвите вълшебната рецепта, изкарана от прашните тефтери на нашите баби:
Към 200 мл. вряла вода добавете ½ ч.л. канела на прах. След това оставете сместа да се охлади. Когато това се случи, добавете и 1 ч.л. чист пчелен мед.
В никакъв случай не го добавяйте към гореща вода, тъй като в такъв случай губите голяма част от полезните му свойства.

Накрая приберете сместа в хладилника. Нека престои 24 часа. Изпийте я на следващата вечер преди лягане и си пригответе нова за следващия ден. Предвиждайте винаги с една доза напред. Както вече споменахме – пие се само вечер. В противен случай ефектът няма да е същият, пише zajenata.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар