Този вълшебен еликсир цери кашлица, дори и в случаите, в които съвременната медицина е безсилна
Здраве

Този вълшебен еликсир цери кашлица, дори и в случаите, в които съвременната медицина е безсилна

Ще усетите значително облекчение още след първия му прием

Настинките и простудите, които върлуват през студения зимен сезон, обикновено са придружени с доста неприятна и дразнеща кашлица.

Често пъти голяма част от останалите симптоми отшумяват, но упоритата кашлица продължава да ви измъчва. Ако и вашият случай е такъв, то спокойно можете да се доверите на този бабин лек, доказал своята ефективност във времето.

Предвид, че грипът вече повали немалко хора, в аптеките все по-често се търсят средства против кашлица и температура. Вероятно дори самите вие сте наясно, че лекарствата също не са панацея и невинаги могат да се справят с упоритата кашлица.

кашлица
Ще усетите значително облекчение още след първия му прием

В такива случаи хората често пъти посягат към изпитаните рецепти от бабините тефтери. Рецептата, която ще ви споделим днес, е предавана на поколения наред и е доказала многократно ефективността си.

Мнозина твърдят, че тази яйчена микстура е способна да ви избави дори от бронхит.

Този еликсир действа безотказно

Ето какво трябва да направите, за да си приготвите този изпитан бабин лек против кашлица и бронхит:
Първо сварете чаша прясно мляко. След това изчакайте да се охлади и добавете към него по 1 ч.л. чисто масло (гхи) и чист пчелен мед. Разбийте един яйчен жълтък с ¼ ч.л. сода бикарбонат и добавете към сместа от мляко, мед и масло.

Ето това е всичко, което трябваше да направите, за да си приготвите този невероятен лек, който е способен да се справи дори и с най-упоритата кашлица. Той ще ви е от полза не само при наличието на кашлица, а както вече споменахме при бронхит. Освен това с него можете да се излекувате от ларингит и трахеит.

Най-добре е да приемате този вълшебен лек веднъж на ден и то вечер, непосредствено преди сън. Може би е излишно да споменаваме, че след приема на тази лечебна микстура, не трябва да приемате нищо повече, дори и вода до сутринта.

Поради тази причина, ако ви е назначена някаква терапия от лекарства, които трябва да приемате вечер, непосредствено преди сън, то е добре да ги вземете, преди да сте изпили вълшебната смес за лечение на кашлица.

Приемайте я в продължение на 3-4 дни. При нужда можете да удължите лечението. Казано с други думи – тази вълшебна смес се пие, докато не се избавите от досадната кашлица. Убедени сме, че няма да ви се наложи да я приемате дълго време, тъй като още след първия или втория прием, ще усетите значително облекчение, пише zajenata.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар