Топ диетолог разкри как да се избавите бързо и лесно от корема и паласките
За красотата

Топ диетолог разкри как да се избавите бързо и лесно от корема и паласките

Намалете значително консумираното количество въглехидрати

Топ диетологът Огнян Симеонов разкри бърз и лесен начин, който ще ви избави от корема и паласките.

Едва ли има човек, който не би желал да се избави от корема и паласките, но за съжаление често пъти усилията не биват увенчани с успех. Е, този проблем ще остане в миналото, след като ви запознаем с лесния метод на топ диетолога. Можете да сте повече от сигурни, че той ще ви избави без никакъв проблем от корема и паласките.

корем
Намалете значително консумираното количество въглехидрати

Той препоръчва горещо за поддържане на здравето в добро състояние да се приема ежедневно сода бикарбонат, но не от тази, която се продава в магазина, а пречистена такава или био. Но далеч не разчитайте на това, че този продукт ще свърши всичко, вместо вас.

Истината е, че ако искате да се избавите от корема и паласките, е нужно да ограничите сериозно и приема на въглехидрати. Ако не можете да си представите да се храните без хляб, то тогава е нужно да избирате задължително пълнозърнест или пък такъв със заквасен квас. Най-важното е насъщният да е замесен от добри продукти.

Освен това диетологът съветва да не прекалявате с консумацията на хляб. Максимумът, който можете да си позволите да изядете на едно ядене, е две филии. Колкото по-малко хляб консумирате обаче, толкова по-добре. Ако можете, спрете хляба за една-две седмици, за да видите какъв ще е резултатът като се има предвид, че всеки човек отслабва по различен начин.

Диетологът напомня, че един от продуктите, с които можете да заместите хляба, е киноа. Обикновено този продукт се добавя към зелените салати, но подхожда отлично и на салата от краставици и домати, която традиционно присъства на трапезата на българина.

Определено ще ви се наложи да ограничите значително приема на въглехидрати

Освен това по време на диетата е добре в менюто ви да присъства поне една салата. Ако пък са две или три, още по-добре. Освен това диетологът напомня, че е добре поне един или два дни от седмицата да хапвате само салати. Но не ги поливайте обилно с олио или зехтин и не прекалявайте със солта. По-добре заложете на лимоновия сок за овкусяването им.

Другото, което е добре да направите, е да пиете солидно количество вода – поне по два литра дневно. По този начин ще помогнете на организма да се избави от токсините и всички непотребни неща.

Мнозина грешат, вярвайки, че диетите допринасят за разболяване. Топ диетологът посочва, че вирусите, паразитите и бактериите виреят в кисела среда, а при алкално тяло вирусите няма да има с какво да се хранят и съответно няма да боледувате толкова често, пише zajenata.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар