Топ съветите на д-р Папазова за отслабване
За красотата

Топ съветите на д-р Папазова за отслабване

Тя е категорична, че ако ги спазвате резултатите няма да закъснеят

Докато някои се успокояват, че пролетта още е далеч, то други вече се оглеждат за ефективни диети за отслабване.

Д-р Папазова посочва, че ако искате да отбележите успех в задачата, наречена отслабване, е достатъчно да спазите две правила. Да, правилно прочетохте, само две правила могат да променят коренно фигурата ви.

Първото правило за отслабване, което трябва да спазвате, е преди всяко хранене да изпивате по чаша и половина прясно изцеден сок от грейпфрут. Не го разреждайте с вода и не му добавяйте каквото и да било друго. Пийте сока чист и задължително прясно изцеден.

отслабване
Тя е категорична, че ако ги спазвате резултатите няма да закъснеят

Никак не е случайно, че д-р Мария Папазова препоръчва горещо да изпивате по чаша и половина прясно изцеден сок от грейпфрут преди хранене. Истината е, че той съдържа в себе си безценни вещества, които подпомагат разграждането на въглехидратите и мазнините. Това означава, че приемайки този сок, няма да им позволите да се натрупват по тялото ви под формата на мазнини. Именно поради тази причина грейпфрутът е толкова ценен съюзник при отслабване.

Тези съвети ще са ви от огромна полза

Достатъчно е да приемате по чаша, чаша и половина прясно изцеден сок, без да променяте каквото и да било друго в режима си на хранене и резултатите няма да закъснеят. След около месец разликата ще е забележима дори с просто око. За да има ефект обаче, както споменахме, трябва да приемате този сок преди всяко хранене и то в продължение на месец.

Вторият съвет, който д-р Папазова дава за ефективно отслабване, е използването на зехтин в салатата. За целта обаче трябва да заложите на нефилтриран и нерафиниран зехтин. Тя посочва, че много се лъжете, ако смятате, че щом консумирате салатите си без зехтин, ще отслабнете по-бързо и лесно.

Д-р Папазова посочва, че ако консумирате салатата си без зехтин, правите огромна грешка и по никакъв начин не подпомагате процеса на отслабване. Причината се крие в това, че в нерафинирания зехтин се съдържат вещества, които подпомагат процеса на отслабване. Ако обаче го замените с рафиниран такъв, няма как да постигнете резултата, който желаете.

Разбира се рафинираният зехтин също е полезен за организма, но много по-малко в сравнение с нерафинирания такъв. Тя приканва всички да последват съветите й и да се убедят в ефективността им. Уверява, че няма да ви се наложи да чакате дълго, за да видите резултатите.

Разбира се, ако добавите към горните два съвета повече физическа активност и здравословен режим на хранене, ще постигнете желания резултат много по-бързо, пише zajenata.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар