Лили Иванова: Това чудо прави здравето ми бетон
Здраве

Лили Иванова: Това чудо прави здравето ми бетон

Именно този продукт е най-добрият й лек за всичко

Примата на българската естрадна музика – Лили Иванова разкри тайната, чрез която поддържа здравето си в перфектна форма.

Лили Иванова продължава да удивява всички не само с външния си вид, а и със завидната енергия, която притежава. Примата не обръща внимание на задявките, свързани с възрастта и годината й на раждане. Тя признава, че се смее на това и не се вълнува от хорската глупост.

Лили Иванова
Именно този продукт е най-добрият й лек за всичко

Вероятно всеки ще се съгласи с твърдението, че за възрастта си тя изглежда повече от перфектно. Тя предизвиква възхищението на всички със стройната си фигура и с неизчерпаемата й енергия.

Ако се питате каква е тайната за това, веднага ще я разкрием. Оказва се, че Лили Иванова се доверява на продукт, който е истинско чудо на природата. Става въпрос за добре познатия на всички пчелен мед. Примата обаче уточнява, че е много важно да откриете чист пчелен мед, а не на някой от множеството фалшиви продукти, които се предлагат на пазара. В противен случай рискувате не само да не си помогнете на здравето, а дори да му навредите.

С този еликсир ще забравите за лекарствата и антибиотиците

Лили Иванова споделя, че от дълги години именно пчелният мед е нейният най-добър приятел и лек за всичко. Не минава и ден, в който да не хапне мед. През смях признава, че често дори и се случва да прекалява с него. За щастие обаче това не й се отразява на фигурата, а и няма как да се случи предвид здравословния начин на живот, който води. Да не забравяме и това, че примата отдавна е забравила за сладките изкушения.

Денят на Лили Иванова започва с приема на чаша топла вода, към която са добавени и няколко капки лимонов сок. Половин час след това идва редът и на пчелния мед. Тя изяжда всеки ден поне по една супена лъжица мед. Певицата е категорична, че именно това е разковничето за перфектното й здравословно състояние.

Твърди, че и до ден днешен не знае какво е да пие лекарства, камо ли пък да приема антибиотици. Веднъж или два пъти годишно (обикновено напролет и в началото на есента), добавя към буркана с меда и по 100-200 гр. пчелен прашец и5-10 гр. пчелно млечице в зависимост от големината му.

Сместа се разбърква задължително с дървена лъжица и буркана се оставя на място, защитено от пряка слънчева светлина. От вълшебната смес се приема по 1 с.л. сутрин и вечер. В случай, че не обичате много мед, можете да сведете приема и само до една лъжица сутрин, пише zajenata.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар