Маските на Меган Маркъл за перфектна кожа
За красотата

Маските на Меган Маркъл за перфектна кожа

Всички те са съставени от изцяло натурални продукти

Дерматоложката на херцогинята на Съсекс – Меган Маркъл разкри маските за лице, благодарение на които кожата й изглежда перфектно.

Повече от видно е, че кожата на Меган Маркъл наистина изглежда отлично. Разбира се това се дължи на постоянните и редовни грижи, които тя полага за нея. Херцогинята на Съсекс неведнъж е споделяла, че е посещавала дерматолог още от ранна възраст.

Тя е била около 13-годишна, когато за пръв път се е подложила на козметични процедури, поддържащи кожата в перфектно състояние.
Никола Джос – дерматологът на бременната Меган Маркъл разкри някои от маските й за лице, които както е видно вършат отлична работа.

Меган Маркъл
Всички те са съставени от изцяло натурални продукти

Най-хубавото е, че всички те са домашни и не е нужно да харчите луди пари, за да изглежда кожата ви перфектно. Най-важно е да полагате редовна и правилна грижа за нея, категоричен е специалистът.

Никола Джос се грижи за перфектното състояние на кожата не само на Меган Маркъл, а и на редица известни личности като Марго Роби и Приянка Чопра. Тя разкрива, че известните дами, са привърженички на тези натурални маски за лице, тъй като ефектът от тях е доказано добър.
Тези маски няма да ви отнемат много време и се приготвят изключително лесно.

Тези домашни маски вършат истински чудеса за кожата

Ето коя е първата домашна маска за лице, която Никола Джос препоръчва горещо:

Една от съставките, които дерматоложката горещо препоръчва да присъстват в маските за лице, е кокосовото масло. То омекотява и подхранва кожата по невероятен начин. Можете да го нанесете директно върху лицето си или пък да го смесите с чист пчелен мед и натурално кисело мляко.

Другата съставка, на която Джос и нейните клиентки, са големи фенове, е куркумата. Тя има отлично действие при наличие на възпаления и запушени пори. Ако комбинирате кокосово масло и куркума, едновременно ще хидратирате и ще освежите кожата си.
Разбира се много е важно да се погрижите за отстраняването на мъртвите клетки от кожата. За целта Джос съветва да добавите към куркумата и кокосовото масло фини овесени ядки.

Четвъртата съставка, която дерматоложката на известните личности препоръчва, е медът от манука. Той е в състояние да облекчи за раз време всяко едно кожно раздразнение, особено такива, появили се след ексфолиране. За да извлечете максимална полза от приложението му, най-добре е да го комбинирате с пълномаслено кисело мляко.

Джос съветва да не пренебрегвате и яйчените белтъци, тъй като в тях се съдържа протеин, който е изключително полезен за кожата. Той ще стегне порите и ще подпомогне премахването на черните точки, пише zajenata.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар