Мощна рецепта лекува коварния грип за часове
Здраве

Мощна рецепта лекува коварния грип за часове

Много е важно да я приложите още при първите симптоми на неразположение

Всеки е наясно с факта, че антибиотиците са безсилни при наличието на грип.

Вероятно ще се запитате защо в такъв случай лекарите все пак ги изписват. Истината е, че те изписват антибиотиците едва тогава, когато сте получили някакви усложнения от грипа, а не за лечението на самия грип.

грип
Много е важно да я приложите още при първите симптоми на неразположение

Проф. Христо Мермерски разкри мощна рецепта, която ще ви помогне да се справите с коварния грип и то само в рамките на няколко часа. Не е нужно да посвещавате на грипа и неразположението няколко дни от живота си, както и да променяте плановете си заради него. Можете да се изправите на крака за раз време с тази рецепта на проф. Мермерски.

Тук е важно да се отбележи, че трябва да вземете мерки още при първите признаци за наличие на грип. Дори е нужно да отидете на лекар още в първите часове, в които усетите типичните за него неразположения. В противен случай каквито и лекарства да ви изпише лекарят, няма да се оправите толкова бързо, колкото би ви се искало.

В никакъв случай не прибягвайте към самолечение

Всеизвестен факт е, че проф. Мермерски е започнал войната с вирусите, настинките и грипа от дълги години. За щастие битката му е увенчана с успех. Днес той споделя своята мощна рецепта за лечение на грип. Самият той е живият пример за това, че тя наистина действа. Професорът посочва, че не е боледувал от грип от доста години.

Той далеч няма претенции, че тези рецепти за лечение на грип са негови. Просто ги е събирал през годините и е извлякъл най-доброто от тях. Първата рецепта за лечение на грип е ударна и осигурява защитни сили на организма.

Тя се явява като непробиваем щит по време на грипната епидемия. Както споменахме по-горе обаче, от огромна важност е да се използва още в при първите симптоми на неразположение. За да си я приготвите са ви нужни 300 гр. пресен джинджифил (настърган), 400 гр. чист пчелен мед и един лимон (настърган).

Объркайте добре продуктите и ги съхранявайте в затворен буркан. Приемайте от този мощен лек по 2-3 с.л. на ден. Няма определено време, в което трябва да бъдат взети. Въпреки това проф. Мермерски съветва първият прием на този еликсир да става сутрин на гладно.

Втората рецепта на професора за лечение на грип е разтварянето на 40 капки 30%-ва прополисова тинктура в 200 мл. топла вода или мляко. Приема се, след което в продължение на 30 минути не се пие или яде абсолютно нищо. Приемайте по една чаша от този еликсир на всеки два часа, пише zajenata.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар