Този микс върши чудеса за здравето ви
Здраве

Този микс върши чудеса за здравето ви

С него ще се чувствате като преродени

Колкото и невероятно да ви звучи, този микс наистина е в състояние да свърши истински чудеса за здравето ви.

Всеизвестен е фактът, че можете да държите далеч от вас редица здравословни проблеми и затова е нужно само да се погрижите за червата си и да ги почистите от слуз, фекална маса и други паразити.

здравето
С него ще се чувствате като преродени

Докато е жив, през дебелото черво на човек преминават средно около 100 тона храна и 40 хиляди литра течности. При средна продължителност на живота в червата се натрупват около 15 кг. токсични отпадъци и фекални депозити. Те не са никак безобидни, тъй като натравят кръвта и по този начин причиняват непоправими щети на организма.

Ако страдате от нарушен метаболизъм, запек, диабет, бъбречни и чернодробни проблеми, прекомерно или твърде ниско тегло, лошо състояние на косата, кожата и ноктите, заболявания на слуха и зрението, артрит и дори онкологично заболяване, можете да търсите вината единствено в себе си. Голяма част от тези здравословни проблеми може да са породени именно поради неправилната грижа за прочистването на червата ви.

Грижете се добре за здравето си, преди да е станало късно

Често пъти с цел прочистване на дебелото черво хората се подлагат на клизма, без да са наясно, че дори и тя не върши добра работа, тъй като с нея се прочистват едва 40-50 см. от червото. Ако пък решите да прочистите дебелото си черво със специален апарат, със сигурност ще се откажете заради немалката сума, която ще ви коства тази екстра. Освен това тази процедура не само отнема време, а и не е никак безвредна за чревната микрофлора.

За сметка на това обаче можете да се погрижите за здравето си с един много лесен и евтин метод от народната медицина. Става въпрос за вълшебния микс от ленено семе и кисело мляко. Можете да прочистите дебелото черво и тънките черва в продължение на три седмици, консумирайки брашно от ленено семе в съчетание с мляко.

Освен това този метод ще подобри здравето ви, тъй като ще нормализира теглото и ще изгори мазнините. Той има благоприятно въздействие и върху липидния баланс.

Ето и как да консумирате този вълшебен микс, който наистина върши чудеса за здравето ви:
1 седмица – 1 с.л. брашно от ленено семе, смесена със 100 гр. кисело мляко
2 седмица – 2 с.л. брашно от ленено семе, смесени със 100 гр. кисело мляко
3 седмица – 3 с.л. брашно от ленено семе, смесени със 150 гр. кисело мляко

Всяка сутрин приготвяйте вълшебния микс непосредствено преди да го консумирате. Приемайте го вместо закуска, пише zajenata.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар