Как загубих и върнах живота си за няколко месеца – част 7
Взаимоотношения Лична драма

Как загубих и върнах живота си за няколко месеца – част 7

Продължава разказът за живота на една жена, която остава сама и на улицата с двете си деца за няколко месеца …

Част 7

Лична драма
Лична драма

Дъждът спря около обяд и аз отидох в офиса. Като се прибрах включих телевизора да гледам новините. Бях пуснала пералня та преди да изляза и сега трябваше да вй простирам на тавана – там беше опънал въжета за простор. А споменах ли, че пералнята е в мазето! Дали трябва да обяснявам как се домакинства в една къща, където пералнята е в мазето, кухнята, спалнята и трапезарията — в заведението на 1 етаж, а просторът— през два етажа на тавана! Абе, комфорт!. Когато се върнах, видях че Йордан е сменил канала на телевизора и вечеряше. Очевидно не предвиждаше присъствието ми! Нямаше защо да стоя повече тук! Грабнах си цигарите и се махнах! Така се пренесох на третия етаж, както му казвах „Павел баня“, защото тук не слугувах на никой! Пълна почивка и няма кой да ми се кара! А това „Павел баня“ е негов лаф! „Стига с тия кафета и цигари! Хайде работи нещо! Тук да не е „Павел баня“!“ – така ми говореше!

И така десет дни, през които не ми говори, не се извинява, не ме поздравява – разминаваме се по улицата като непознати!

Аз излизах всяка сутрин за работа и майка му – Вили винаги ми пожелаваше лека работа. Стараеше се да го оправдае пред мен:

– Недей да му се сърдиш много!

– Няма, но той трябва да ми се извини! Аз съм много търпелив човек, но в този случай той прекали!

Мама Лили виждаше, че връзката ми с него го прави по-добър и беше много мила с мен. Хвалеше се на приятелките си. Веднъж, когато бяхме с буса, при нас се качи една нейна братовчедка и сподели: “Данчо, майка ти ми каза, че имаш много добра и хубава приятелка. Това ли е твоето момиче?”

– Да! Запознайте се, казва се Милена!

Хвалеше се с мен пред роднини и приятели, но през тези десет дни станах свидетел на друга черта от характера му – лицемерие!

Една сутрин, както си чаках рейса на спирката, гледам Йордан! Стои на разстояние 10 м. от мен и говори с някаква жена. Въобще не поглежда в моята посока. Е, браво! Сега остава само и в един рейс да се качим и да си мълчим! Но на спирката се събраха доста хора, защото автобусът се забави. Когато пристигна, аз реших, че няма да се тъпча в навалицата, още повече нямаше значение кога ще пристигна в офиса. Отстъпих назад и така Йордан се оказа пред мен. При качването си той се обърна, поглеждайки ме учудено, все едно казваше: “Няма ли да се качиш?“ Аз си хапвах малки сладки бонбонки, а изражението ми говореше: “Приятен път!” Веднага дойде друг автобус, при това празен. Аз си седнах удобно и пътувах, наслаждавайки се от това, че му “натрих носа”! Ама че инат! Защо? Не можеш ли да признаеш, че си сбъркал и не е трябвало така да ми крещиш! Но не! Знае, че го обичам и си позволява да се държи лошо с мен. И какво иска от мен така и не ми стана ясно. Не можех да му угодя, каквото и да правех все намираше за какво да се хване и да се кара.

А нощите бяха дълги и той ми липсваше жестоко!

Обади ми се на 17 юни – петък – „Слез долу!“ Само че ние с Цвети бяхме в ресторант. Той каза – идвайте тук, чакам ви – и затвори телефона. Отидох, разбира се, за да установя, за кой ли път, че това е единственият мъж, с който съм имала такова взаимно удоволствие в секса…

Продължение…

МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ВСИЧКИ ЧАСТИ, КАТО ПОСЛЕДВАТЕ ЛИНКОВЕТЕ:

ЧАСТ 1  ЧАСТ 2  ЧАСТ 3  ЧАСТ 4  ЧАСТ 5  ЧАСТ 6  ЧАСТ 7  ЧАСТ 8  ЧАСТ 9  ЧАСТ 10  ЧАСТ 11  ЧАСТ 12  ЧАСТ 13  ЧАСТ 14  ЧАСТ 15  ЧАСТ 16  ЧАСТ 17  ЧАСТ 18

 


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар