Тази рецепта ще ви избави безотказно от напуканите пети
За красотата

Тази рецепта ще ви избави безотказно от напуканите пети

Ще се убедите, че наистина върши чудеса

Напуканите пети, са проблем, пред който са изправени немалко хора.

Обикновено проблемът със сухите и напукани пети се появява през зимата, но справянето с него не е никак лесна задача.

Факт е, че в студеното време кожата на краката получава най-малко храна и поради тази причина се нуждае от интензивна грижа. Ако не разполагате с достатъчно време, за да отделите за грижата за петите, то кожата там ще започне да става все по-суха и тънка.

напуканите пети
Ще се убедите, че наистина върши чудеса

Добрата новина е, че можете да се справите с напуканите пети само в рамките на три дни, ако приложите тази вълшебна рецепта. Тя наистина действа безотказно. Става въпрос за изпитан крем, изграден от изцяло натурални съставки, който ще си приготвите сами у дома.

Освен всичко друго така ще сте наясно и какво точно слагате на петите си. Този вълшебен крем, който се справя безотказно с напуканите пети, се състои само от две натурални съставки. Изключително лесен е за приготвяне, има приятен аромат и можете да го съхраните до 4 месеца.

Една от съставките, е пчелен восък. Той ще предпази кожата на петите ви от загуба на влагата и агресивните ефекти на околната среда. Другата съставка, е пчелният мед, който ще подхрани и омекоти кожата.

За да си приготвите този вълшебен крем в домашни условия, се нуждаете от следните съставки:
100 гр. натурален пчелен мед
30 г. пчелен восък

Благодарление на този лек ще се справите с проблема за раз време

Освен това ще са ви нужни подходящ съд, в който да смесите продуктите и чорапи.

Налейте в подходяща купа цялото количество пчелен восък и я поставете на водна баня да се загрее. Дръжте купата с восъка на водна баня, докато той се разтопи и стане течен. След това добавете цялото количество пчелен мед и разбъркайте до получаването на еднородна смес.

Готовият крем за напукани пети изсипете в буркан, който се затваря плътно и го оставете да се охлади. След като направите всичко това, вече разполагате с вълшебно мазило, което ще се справи безапелационно с напуканите пети.

Най-удобно би било, ако нанасяте крема непосредствено преди сън. За целта вземете нужното количество крем и го нанесете върху предварително измити и подсушени пети.
Нанесете сместа равномерно върху петите и на местата, на които кожата ви се е втвърдила и е станала суха.

Накрая си обуйте чорапите и си легнете. Кремът има много приятен аромат на мед и гъста консистенция. Задължително обаче сложете чорапите, за да не оцветите спалното си бельо.

На сутринта отмийте крема със сапун. Ако го прилагате в продължение на три последователни вечери, със сигурност ще подобрите значително състоянието на напуканите пети. Разликата ще е повече от очакваното, тъй като от сухите и напукани пети почти няма да е останала и следа, пише zdrave.to.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар