Нов удар от съдбата – Как загубих и върнах живота си за няколко месеца – част 8
Взаимоотношения Лична драма

Нов удар от съдбата – Как загубих и върнах живота си за няколко месеца – част 8

Продължава разказът за живота на една жена, която остава сама и на улицата с двете си деца за няколко месеца, през които получава нов удар от съдбата …

Съдбата на всеки влюбен - сълзи
Съдбата на всеки влюбен – сълзи

Част 8

… И така… сега трябва да събера сили, за да опиша следващите дни и всичко, което ми наговори! На какви изпитания ме подлага, дали има представа, че това нормален човек не може да го изтърпи! Но ето…

Междувременно Асен, негов приятел, беше започнал да идва няколко пъти с любовницата си Нели. При едно от гостуванията си спаха в моята стая на 3 етаж. На 25 юни – тогава бяха изборите – Йордан реши, че ще гласува и аз отидох с него. Бяхме с Мерцедеса на Асен. Когато се върнахме срещнахме Кирил, беше дошъл при баба си – тогава го видях за първи път и тогава те си проговориха за първи път от много време насам. Но и Йордан вече беше друг човек – весел, щастлив и благороден! Благодарение на връзката му с мен!

На другия ден – неделя – Асен и Нели дойдоха пак с колата. Роси беше при мен. Аз шиех перденцата за прозорците в хола. Когато влезе Асен, стана ясно, че се познават с Роси. Обядвахме в ресторант „Тайната вечеря“. Йордан беше на работа с буса.

27 юни – понеделник — Той ми се обади, аз бях в офиса и се разбрахме, че ще ме чака при топлата минерална вода на Халите. Тогава влязох с него в заведението на Сметната палата. Асен и Нели пак бяха там. Йордан се обади на сина му Кирил да дойде и да вземе тортата, която беше купил за рождения ден на малкия Дани – утре.

Видяха се и се разбраха на другия ден да го чакат. Кирил каза, че е на работа до 21.30 и взе тортата. „Нищо не купувайте, аз ще взема всичко“ – това каза Йордан. С какво ще вземе „всичко“ като няма 1 стотинка. Ама той си знае – пак ще иска от някой назаем.

28 юни – вторник – Йордан ми се обади в офиса – попитах го дали ще се прибираме заедно. Той каза да се прибера сама, че той ще закъснее. Аз му отговорих, че и аз няма да бързам да се прибирам. Както се разбра по-късно, той е помислил, че му правя номера. Не се прибра тази нощ. Аз бях с други приятели в „Тайната вечеря“. На другия ден бях на работа, но той не ми се обади. Обади ми се приятелката ми Мария и се разбрахме да отида у тях, за да се видим. Прибрах се към 22.30 – при него не светеше. Аз опитах да си отключа, но той беше сложил неговия ключ отвътре, за да не мога да вляза и аз си се качих горе.

30 юни – четвъртък, 8.00 ч. Слязох долу, но той беше излязъл. Тръгнах на работа и срещнах прасето чак при магазина на Сашо. Обадих се да му кажа, а той: „На работа съм!“ И ми затвори телефона. Явно се сърди за нещо, но не знаех за какво. Реших, че вечерта ще се извиня и ще попитам в какво съм се провинила. Прибрах се по-рано от работа, изчистих, подредих и седнах да го чакам, но той закъсняваше. Обадих му се:

– Слънце, ти ще се прибираш ли?

– А това твоя работа ли е?

– Питам, за да знам дали да те чакам.

– Не — е – е — е!… и затвори!

Качих се горе, а той се прибра само след 15 минути. Не знаех на кой свят съм – на този или на онзи – в ада! Мислех: …Не! Той не ме обича! Не може човек, който ме обича да се отнася така с мен…

Но бързо гонех тези мисли … не исках да бъде така…

1 юли – петък – Ходих на работа до обяд. Лошо ми е, глава ме боли, влача се с кашлица и хрема, а и цяла нощ не мигнах. Вечерта, след 21.30 реших — ще звъня по телефона да искам аналгин. Трябваше да му се извиня, ако нещо съм сбъркала, но да ми каже защо се сърди! Звъня:

– Може ли да сляза да си взема един аналгин, защото имам температура и ме боли главата!

– Ти къде си?

– Тук, горе!

– Ами добре, слез и си вземи аналгин.

Затворих телефона и вече отварях вратата на стаята – И…О! Той отваря едновременно с мен! Аз му звъня, а той вече е идвал към мен! Какво е това? Телепатия? Не! Еднакво мислим един за друг – ние вече не можехме да съществуваме разделени!

Седна на кревата, аз до него и попитах:

– Какво беше това снощи? Защо се сърдиш, какво съм направила?

– Какво значи – „и аз няма да се прибирам“ – ти се сърдиш, че отивам при децата ли? Не можеш да ми забраниш да се виждам с децата си!“

– Дори не съм си го помислила! Как ще ти дойде наум такова нещо? Знаеш много добре, че се отнасям с любов към децата ти. Но той беше решил да се прави на велик. Тогава го попитах:

– Ти обичаш ли ме?

– Не особено! А, ти?

– Колкото ти ме обичаш, толкова и аз теб!

И по-късно по време на секса изпадна в цинично откровение:

– А можеш ли без мен?- задавам въпрос в пиков момент.

– Без теб мога, но без п…та ти не мога!

– Ха-ха! Та то е едно и също!

Тази нощ никога няма да забравя – на третия етаж, в това неудобно легло, бяхме преплетени часове наред и не можехме да се наситим един на друг. Изпепеляваща страст! Нямам друг коментар…

Продължение…

МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ВСИЧКИ ЧАСТИ, КАТО ПОСЛЕДВАТЕ ЛИНКОВЕТЕ:

ЧАСТ 1  ЧАСТ 2  ЧАСТ 3  ЧАСТ 4  ЧАСТ 5  ЧАСТ 6  ЧАСТ 7  ЧАСТ 8  ЧАСТ 9  ЧАСТ 10  ЧАСТ 11  ЧАСТ 12  ЧАСТ 13  ЧАСТ 14  ЧАСТ 15  ЧАСТ 16  ЧАСТ 17  ЧАСТ 18

 


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар