Вълшебна билкова смес за възстановяване на зрението
Здраве

Вълшебна билкова смес за възстановяване на зрението

За два месеца ще изхвърлите очилата

Може би ви звучи невероятно, но истината е, че тази билкова смес наистина възстановява зрението и то за раз време.

Тя е толкова мощна, че е в състояние да възстанови до 2 диоптъра от зрението ви и то само в рамките на един месец.

В основата на тази вълшебна смес, е магданозът. Подправката е добре позната на всички, тъй като почти няма ястие или салата, в които да не присъства. Знаете ли обаче, че магданозът е с мощно лечебно действие. Освен това той притежава детоксикиращо и антиспазматично действие. Тук обаче трябва да направим важно уточнение и то е, че за тази цел трябва да използвате листата му, докато са пресни.

зрението
За два месеца ще изхвърлите очилата

Те са богати на витамин С, желязо и каротин. В тази подправка се съдържа и солидно количество фолиева киселина. Именно поради тази причина се смята, че магданозът е невероятно допълнение към менюто на бременните дами. Препоръчително е той да присъства редовно и в менюто на хората, страдащи от диабет, тъй като освен всичко друго, способства за нормализирането нивата на кръвната захар.

Спазвайте тези съвети и ще забравите за очилата

Неслучайно именно магданозът е и растението, което присъства най-често в лековитите смеси за женски болести. Факт е, че магданозът се препоръчва горещо при проблеми с месечния цикъл. Освен това тази подправка може да намали значително болките ви в този период.

Както вече споменахме, магданозът е изключително полезен и за здравето на очите. За да го подобрите значително, е нужно да приложите една изключително лесна и евтина рецепта, която за сметка на това върши чудеса.

За да си я приготвите, са ви нужни следните продукти:
1 връзка пресен магданоз
400 гр. кисело мляко

Нарежете магданоза на ситно и го добавете към киселото мляко. Пригответе сместа от вечерта. разбъркайте добре и я оставете да престои в хладилника. На другия ден вземете сместа със себе си и я консумирайте през целия ден. Това е дозата, която трябва да приемете за един ден. Повтаряйте тази процедура всеки ден в рамките на един месец.

През втория месец от лечението със сигурност ще сте забелязали значително подобрение на зрението. Курсът на лечение продължава още един месец като към горната смес е нужно да добавяте и по една шепа връхчета от прясна коприва.

Два месеца след началото на приема на тази вълшебна смес, зрението ви не само ще се е подобрило многократно, а по всяка вероятност вече няма да имате нужда от очилата, които сте носели досега, пише zajenata.bg


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар