Тази подправка е толкова мощна, че лекува ангина за броени часове
Здраве

Тази подправка е толкова мощна, че лекува ангина за броени часове

Тази подправка струва жълти стотинки, а върши истински чудеса

Вероятно всеки от вас в определен етап от живота си, е боледувал от ангина.

За съжаление някои хора сякаш са абонирани за това заболяване. В следващите редове ще ви разкрием рецепта от монголската народна медицина, която лекува ангина безотказно. Рецептата е изключително лесна за изпълнение, струва жълти стотинки, а в същото време върши истински чудеса. Ако ви звучи невероятно, със сигурност ще се убедите лично още след първия път, в който я приложите.

Става въпрос за подправка, която присъства в немалко гозби. Обикновено всяка домакиня разполага с нея. Вероятно вече се чудите коя е тази подправка. Е, за да не ви затрудняваме повече, ще издадем, че става въпрос за добре познатия ви кимион.

ангина
Тази подправка струва жълти стотинки, а върши истински чудеса

Той наистина е изключително мощен народен лек, който може да ви помогне безотказно да се излекувате от неприятната ангина.
За целта е нужно само да смелите в кафемелачка ½ ч.ч. семена от кимион. След това ги залейте с двойно количество вода (1 ч.ч.). Сложете сместа на котлона и варете в продължение на 15 минути. В резултат на варенето ще получите гъста маса, наподобяваща до голяма степен утайка от кафе.

Някои сякаш са абонирани за това заболяване и попадат в негов плен дори посред лято

Прецедете полученото количество и към прецедената част добавете още ¼ ч.ч. вода. След това върнете отново на котлона и оставете да заври. Когато това се случи, отдръпнете инфузията от котлона и добавете към нея 1 с.л. коняк.

Вашият лек за ангина вече е готов. Сега остава да приемате по една супена лъжица от него на всеки 30 минути. Колкото и невероятно да ви звучи, няма да е нужно да минат и два часа и болките в гърлото ви ще започнат да отшумяват. Разбира се няма да изчезнат като с магическа пръчка, но със сигурност ще усетите голямо облекчение.

С напредването на времето ще ви става все по-лесно да преглъщате. Болката също ще започне да отшумява и няма да ви мъчи. Четири часа след старта на лечението, ще сте като нови. Можете да сте сигурни, че ако сте спазили точно указанията, дадени по-горе, то ангината със сигурност ще е отшумяла.

В случай, че състоянието ви е доста тежко и четиричасовото лечение не е достатъчно, то може да удължите продължителността му на 8 или 12 часа. Ако и това не ви помогне, то тогава със сигурност ще трябва да посетите специалист, който да ви предпише подходящото лечение, пише zajenata.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар