Тези храни топят безмилостно мазнините (II част)
Здраве

Тези храни топят безмилостно мазнините (II част)

Опитайте и ще се убедите, че резултатите няма да закъснеят

Във втората част на този материал ще ви разкрием останалата част от храните, които могат да се превърнат във ваш верен съюзник в борбата с мазнините.

Ето кои храни топят безмилостно мазнините:

Ябълки и круши
Тези плодове не само са нискокалорични, а засищат глада и дават енергия на тялото за по-дълго време.

мазнините
Опитайте и ще се убедите, че резултатите няма да закъснеят

Червено вино
При все, че обикновено диетите отричат консумацията на алкохол, в това число и на червено вино, то ние имаме добра новина за почитателите му. Оказва се, че веществото ресвератрол, съдържащо се в червеното вино, блокира рецепторите в мастните клетки и забавя развитието им.

Боб
Тази протеинова храна е отлично средство за отслабване, тъй като буквално изсмуква мазнините от тялото.

Хрян и горчица
За никого не е тайна, че пикантната храна стимулира производството на стомашен сок. В този ред на мисли, той е изключително верен помощник в борбата с мазнините и наднорменото тегло.

Бадеми
Тези ядки обогатяват организма с протеини. На практика мазнините, които се съдържат в тях, не се абсорбират от тялото ни.

Те ще се превърнат във ваш верен съюзник в нелеката борба

Малини
Достатъчно е да консумирате по няколко малини след хранене, за да отслабнете. Този продукт е нискокалоричен и оказва благоприятен ефект върху фигурата. Разбира се ще е голяма грешка да си мислите, че те действат като вълшебна пръчица и можете да хапнете няколко малинки, след като сте преяли и те да оправят нещата. Това няма как да стане и вие го знаете много добре.

Зелен чай
Този чай е истински еликсир, който осигурява ускоряване на процеса на смилане на храната от организма. Веществата, съдържащи се в зеления чай пък на свой ред подпомагат разграждането на мазнините около вътрешните органи.

Канела
Тя не само ще ускори метаболизма и ще премахне мазнините, а и ще подпомогне решаването на редица здравословни проблеми. Достатъчно е да я добавяте към сутрешното или вечерното си мляко, както и към всички останали напитки.

Грейпфрут
Този плод е изключително полезен за диабетици, тъй като може да понижи нивата на кръвната захар. Освен това горчивите му мембрани съдържат вещества, които спомагат загубата на тегло.

Краставици
Всеки е наясно с факта, че в краставиците се съдържат незначително количество калории и 95% вода. В същото време вероятно сте наясно и с това, че за да върви по план загубата на тегло, е нужно да приемате и достатъчно количество течност. Всичко това идва да рече, че краставицата е отличен диетичен продукт. Ако поне веднъж седмично си организирате разтоварващ ден, в който да консумирате само краставици, резултатът няма да закъснее, пише zajenata.bg.


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар