ДЕНОНОЩНА ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА „ВЯРА, НАДЕЖДА, ЛЮБОВ“
Продукти и услуги

ДЕНОНОЩНА ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА „ВЯРА, НАДЕЖДА, ЛЮБОВ“

Екипът на Клиника „Вяра, Надежда, Любов“ се състои от ветеринарни лекари, които са високо квалифицирани, а всички ние работим в екип като се стремим да даваме винаги най-доброто от себе си.

Д-р Боряна Яначкова
Д-р Боряна Яначкова

Тъй като ветеринарната медицина е сложна, а пациентите ни рядко могат да ни кажат къде ги боли са ни необходими изследвания, които са рутинни в хуманната медицина.

Препоръчваме ви когато ни посещавате, кучетата да са на повод, а агресивните и с намордник; котките , гризачите и екзотичните пациенти да са в транспортни чанти или кутии, а не в сак или кашон.

Всички прегледи, манипулации и терапии се заплащат на момента. При оперативни намеси предварително се заплаща цялата сума или 50% от нея, а преди началото на интервенцията собствениците подписват протокол за информирано съгласие.

Операция в клиника Вяра, Надежда, Любов
Операция в клиника Вяра, Надежда, Любов

В клиниката се предлагат:

– Oтоназоскоп
– Ехокардиография
– Моментно измерване на кръвната захар
– Всички видове хирургични интервенции
– Извършване на евтаназии и извозване до екарисаж

– Почистване на зъбния камък на вашия любимец със скалер и под упойка.

Разполагаме с голяма гама от бързи тестове срещу вирусни заболявания – парвовироза, коронавирус, гиардия, бруцелоза, аденовироза, котешка панлевкопения и калицивироза, SNAP 4 D IDEX и много други.

За контакт:

София, жк Люлин-5, ул. 502, срещу бл. 521

Тел. 02/4834140

0884 19 76 86

 Фейсбук – Денонощна ветеринарна клиника Вяра Надежда Любов

 


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар