С този тест ще разберете какво е най-важно за вас в живота!
Любопитно и забавно

С този тест ще разберете какво е най-важно за вас в живота!

Какво е най-важно в живота ви? Може и да имате отговор на този въпрос, но дали той е отражение на това, което мислите, или на това, което чувствате? Предлагаме ви тест, с който да надникнете в дълбините на собственото си подсъзнание и да видите какви истини за вашите най-съкровени желания са скрити там.

TЕСТ - най-важното за вас
TЕСТ – най-важното за вас

За да получите най-верните резултати от този тест, не се замисляйте дълго, преди да отговорите, просто напишете първото нещо, което ви хрумва. Вземете лист и химикалка и отговорете на следните 10 въпроса:

1-Представете си, че вървите с някого сред гора. Кой е човекът с вас?

2-Както вървите в гората, виждате срещу вас животно. Какво е то, как изглежда?

3-Какво се случва след като сте застанали очи в очи с животното?

4-Вие продължавате да вървите сред гората. Излизате на поляна и на нея е къщата от вашите мечти. Как бихте определили размера й: голям, среден, малък…

5-Има ли ограда около тази къща?

6-Влизате в къщата. Насочвате се към трапезарията и какво съзирате на масата за хранене?

7-Излизате от къщата през задната врата. Пред вас на тревата има чаша. От какъв материал е направена?

8-След като сте видели чашата да лежи на земята пред вас какво правите с нея?

9-Отивате в края на двора, в който е вашата къща на мечтите. Там има водоем. Какво представлява той?

10-Как смятате да преминете през водоема, за да може да продължите по пътя си?

Отговорите ви разкриват вашите ценности и идеали. Ето как да ги анализирате:

1-Човекът, с когото вървите заедно през гората, е най-важният човек във вашия живот

2-Размерът на животното, което сте срещнали в гората, това е реалният размер на вашите проблеми според подсъзнанието ви. Колкото по-голямо е животното, толкова по-натоварени сте психически и животът ви изглежда толкова по-труден.

3-Начинът, по който реагирате при срещата с животното в гората, показва какво е обичайното ви поведение, когато имате проблем за разрешаване.

4-Размерът на къщата на мечтите ви, която сте видели на полянката в гората, е показателен за това доколко са големи амбициите ви. Ако е била твърде голяма, може би имате прекалено високи очаквания.

5-Ако сте написали, че около къщата на мечтите ви няма ограда, то вие сте открит и свободолюбив човек. Ако има ограда, значи цените личното си пространство и очаквате и околните да го зачитат. Не обичате „неканени гости“ там.

6-Ако в трапезарията, която сте си представили, не е имало нищо за ядене, цветя или хора, то значи сте дълбоко нещастни или преживявате нещо много тъжно.

7-Дебелината и здравината на материала, от който е направена чашата, която сте открили в тревата, подсказва колко крепки са според вас семейните ви отношения. Дали е била пластмасова, или хартиена чаша за еднократна употреба? Или е била крехка и чуплива – от стъкло? Ако е така, значи изпитвате тревоги за бъдещето на семейството ви и отношенията ви с неговите членове. Ако сте написали, че сте видели чаша от порцелан или метал, то значи отношенията у дома и с близките ви не ви притесняват.

8-Какво правите с чашата – това разкрива отношението ви към човека, който сте посочили като отговор на въпрос № 1.

9-Размерът на водоема в задния двор е показателен за размера на сексуалния ви апетит.

10-Колкото повече намокряне предполага преминаването на водоема, по начина, който сте избрали, толкова по-голямо значение има сексът за вас. Ако сте предпочели да останете сухи, то значи не сте подвластни на плътските страсти.

 


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар