Агенция за подбор на персонал Креативо ЕООД
Продукти и услуги

Агенция за подбор на персонал Креативо ЕООД

Креативо ЕООД е българска компания, която вече десетилетие предлага различни услуги, пряко свързани с пазара на труда в България, както и с организирането и провеждането на тренинг програми.

Креативо ЕООД
Креативо ЕООД

Нашите услуги са отговор на новите пазарни изисквания за конкурентноспособност и ефективност на отделните участници на трудовия пазар. Целта на компанията е да отговори пълноценно на изискванията, които поставя българският или чуждестранен работодател към кандидатите за свободните позиции. Компанията прилага всички законови средства, за да защити правата и претенциите на кандидатстващите за работа. Компанията има възможност да разработи и успешно да се включи в подходящи за нейната дейност програми за развитие на човешките ресурси, финансирани от Европейския съюз.

Основата форма, която реализираме, са индивидуалните БЕЗПЛАТНИ консултации и записвания в нашата база данни с желаещи за работа в България.

Отделяме специално внимание и на хора в неравностойно положение на пазара на труда (продължително безработни, жени, млади хора, които учат, хора със специални потребности, лица без образование и лица от малцинствени групи).
Вярваме, че предлаганите от нас изследвания на българския трудов пазар ще бъдат полезни за всеки работодател.

Прилагаме гъвкава схема за решаването на проблемите в сферата на трудовата заетост

  • БЕЗПЛАТНО включване в нашата база данни;
  • Организиране на БЕЗПЛАТНИ ИЛИ ЧАСТИЧНО ФИНАНСИРАНИ тренинг програми и преквалификационни курсове;
  • Предлагане на трудови договори за реални работни места;
  • Предлагане и организация на различни възможности за транспорт;
  • Постоянна връзка с работодателя и назначения на работа един месец след започване на трудовите задължения.
Креативо
Креативо
За работодателя

„Креативо“ ЕООД предоставя пълна свобода на работодателя при поставянето на изисквания към кандидата за работа, като следи внимателно спазването на всички законови процедури по наемане.

Селектирането на подходящите кандидатури се извършва от специализиран екип в офиса на „Креативо“ за всеки конкретен случай.

Прочетете още подробности на нашия сайт – ТУК

За търсещия работа

„Креативо“ ЕООД защитава максимално интересите както на работодателя, така и на кандидатстващия за работа.
Всеки един от желаещите да намери работа или да потърси по-добра би могъл да кандидатства напълно БЕЗПЛАТНО, за да се включи в нашата база данни. Всеки кандидатстващ за дадена длъжност получава пълна информация за работодателя и спецификата на бъдещата работа. Всеки одобрен за интервю с работодателя има възможност да получи консултация за предстоящата среща с работодателя.

Свържете се с нас!

Адрес: гр. София
ул. Г. Вашингтон 45

Телефони:

087/8283023; 087/8283021;

087/8283022; 02/9836343

E-mail: office@creativo.biz

Web – http://creativo.biz/

 

 


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар