Вижте как да направите прочистване на организма си от токсини с овес напълно безвредно! (РЕЦЕПТИ)
Здраве

Вижте как да направите прочистване на организма си от токсини с овес напълно безвредно! (РЕЦЕПТИ)

Основно прочистване на организма започва с детоксикацията на черния дроб, тъй като този орган има огромно значение за здравето ни. За да функционира добре черният дроб, зависи от физическо и психо-емоционалното ни състояние.

Овес
Овес

Обикновено за прочистване на организма се използва настойка или отвара от овес. Често, за да се подобри ефективността на напитката се използват и допълнителни съставки. Напитките от овес са перфектни за прочистване на черния дроб и организма от токсини, а така също могат да се ползват и като превантивна мярка. Те са абсолютно безвредни.

Овес и овесени ядки

Най-добре е да се използва неизчистен овес, който се намира както в хранителните магазини, така и на пазарите. Ако имате домашно производство, най-добре.

Напитка овес
Напитка овес
Една проста рецепта за напитка с овес

Това питие е полезно както за хора с чернодробно заболяване, така и за общо прочистване.

Вземете 100 грама овес и поставете в НЕ алуминиев съд за готвене с един литър вода. Овесът се поставя на силен котлон и след като заври се намалява силата на огъня. Къкри с открехнат капак около 20 минути. След това махнете от котлона и захлупете добре, оставете да изстине и прецедете.

Бульонът трябва да се взема по половин литър на ден, независимо от храненето, с лъжица мед. Можете да разделите цялото количество на три-четири приема. Продължителност на курса на прочистване е 2 месеца. Ако имате нужда от повторно прочистване, трябва да изчакате един месец и можете пак да повторите.

Рецепта с овес, лимон и мед
Овес, лимон и мед

Сложете в малка тенджера чаша овес и сипете един литър вряща вода. Сварете сместа на слаб огън за около половин час. След това долейте вряла вода, за да стане отново един литър, захлупете с капак и увийте тенджерата с одеяло. След три часа прецедете бульона и добавете към него сока на един лимон и 2 супени лъжици мед. Пийте по една чаша точно преди хранене три пъти на ден в продължение на 30 дни най-малко.

Ето как с природни средства се сваля високото кръвно налягане!

Как да постигнете желаната фигура? Това са перфектните съвети!

По този метод отслабвате без да гладувате!


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар