Продължава историята – Как загубих и върнах живота си за няколко месеца – част 13
Взаимоотношения Лична драма

Продължава историята – Как загубих и върнах живота си за няколко месеца – част 13

Историята продължава и събитията се развиват много бързо, а аз вече започвам да схващам в какъв капан съм попаднала!

Продължава историята с любовен триъгълник
Продължава историята с любовен триъгълник

Част 13

28 юли — четвъртък — Йордан е много чистоплътен, но около него е велика кочина! Имам чувството, че нарочно разхвърля и цапа и после ми дава нареждания как да чистя и подреждам.

Чаршафите не са сменяни 20 дни! Прането нахвърляно по столовете. Печката омазана до безобразие! Ад! Той се приготви да излиза, а аз му казах, че няма да стоя долу, когато го няма. Прибра се за обяд и ме извика. После подреждах прането, смених чаршафите, метох, мих чинии. Той пусна пералнята. Радвахме се, че пак сме заедно и се целувахме, когато се разминавахме! Редки мигове на спокойствие и щастие!

29 юли – петък – Асен се обадил, че ще дойде с някаква омъжена жена за през работно време. Щели да бъдат в апартамента на втория етаж, в който живееха семейство с дете до преди няколко дни. Преместиха се в апартамент под наем в Овча купел. Качих се там да изчистя – и тук голяма кочина. Банята не е мита една година. Аз я лъснах, сложих чиста кърпа и сапун. Пометох, забърсах прах, свалих мръсните пердета. А онази, Катя, която казва, че това е нейно, да беше почистила като е нейно! Злобна, мързелива мърла!

Пфу…

Йордан излезе и аз се прибрах в стаята си за почивка! Павел баня е тук, не долу!

Той се върна към 15.00, някакви хора го чакаха, но се разминаха. Асен пристигна малко след него. Точно му слагах масата, за да хапне и те нахълтаха. Носеха уиски и ядки, настаниха се и се започна… Жената искаше да си тръгне рано, Асен се наливаше, накрая се качиха горе за 15-20 минути и той тръгна да я закара с колата. По-късно се върна и продължи да се налива с алкохол.

Дойде и Иван. Аз се обадих на Цвети да дойдат и те с нейния, за да се запознаят с Асен. Йордан отиде с Мерцедеса до близкия магазин, където бяха, за да ги докара, но те останали да си допият чашите и дойдоха след 20-ина минути. Носеха си пиене – за тях джин и тоник, а за нас и останалите на масата – водка. Асен вече беше изпил уискито и започна да си сипва водка с мента и прясно мляко – комбинация негов „бълвоч“! Личеше му, че се дразни от това, че няма жена с него. Обади се на Нели, но тя беше в провинцията. Започна да се бъзика с мен, че щял да си легне в моята стая. Казах му да заповяда, но аз няма да съм там! После се заяде с Цвети. Накрая приятелят на Цвети се ядоса и си го изкара на Иван.

След като си тръгнаха, Йордан ме изпрати с Асен да го заведа до втория етаж и да му оправя дивана, че е много пиян. Като влязохме в стаята налетя да ме прегръща и каза, че питал Йордан дали има нещо против да спи с мен и той му отговорил, че няма против! Побеснях! – Абе, аз да не съм обществена, я долу ръцете от мен! – И си излязох! Докато слизах надолу скърцах със зъби! Като влязох Йордан каза да не оправям масата сега, а да си лягаме, че е изморен. Едва се въздържах да не се развикам, но го попитах спокойно: – Какво си казал на Асен, че си позволява да ми налита?

-Нищо не съм му казал.

-А той каза, че те питал дали може да спи с мен и ти си му отговорил, че нямаш нищо против!

-Глупости! Не виждаш ли, че е пиян? Хайде идвай да лягаме.

Както и да е… Обърнах се на другата страна и заспах.

На сутринта се разбра, че Асен е тръгнал с колата и се е блъснал на завоя. Върнал се и легнал да спи. Като стана си търсеше телефона и се извиняваше за счупената врата.

Точно миех чиниите, когато влязоха Катя и Дани. Поздравихме се, казах, че снощи е имало купон и аз оправям последствията. Влезе Асен, запознах ги и отидохме да му извадя телефона от колата, защото беше изпод седалката. После се качих в стаята си и се приготвих да излизам. Ще пазаруваме с Цвети на Красно село. Йордан и Делчо оправяха кочината на прасето. Като влизах в къщата той попита:

– Тая защо е дошла? Какво става, има ли ексцесии?

– Не! Всичко е нормално! Аз отивам на пазар с Цвети.

– Добре! Купете кокали за прасето и кучето.

Когато излизах, видях, че Катя поема кофи с пясък от горе. Тази е родена за хамалка – нали това работи, продавачките в голям супермаркет са и хамалки. Нищо женствено няма в нея!

С Йордан се разминахме по стълбите и той ме прегърна и целуна. Вероятно за кураж!

Като се прибрахме, Цвети влезе долу да остави кокалите. Йордан го нямаше. Качихме се и тя се обади на приятеля на Цвети да дойде с колата за багажа. Дойде сина му и си тръгнаха. Аз си легнах и по някое време Йордан дойде и легна до мен. Каза, че Асен долу се е напил и разказва на Катя какво сме правили снощи. Тя вече знае, че съм му любовница и той дойде, всъщност, за да ме предупреди.

Тя казала: „Той не може да прави секс, не му става!“ А моят коментар беше: „Каза ли й, че не ти става от нея! При мен всичко става, защото те обичам и знам как…“

„Аз не говоря с нея! Нищо няма да й обяснявам, коя е тя, че да й обяснявам!“

Полежахме малко и той си тръгна.

Излязох да изхвърля боклука и я чух да вика пред гостите в хола: „Аз ще ви изхвърля от тук всички и ще почна от оная дето спи с него“…и още такива простотии….

Стъмни се, а аз не смея да запаля лампата. Йордан се прибра към 22.30 ч. Спря буса под балкона, но аз не му се обадих. Какво да му кажа? Само ще се ядоса и ситуацията ще се усложни повече! Лежах на тъмно!

Синът ми също не смееше да си легне и седеше на дивана в тъмното. Детето реши, че трябва да ме пази. А аз, тъпата му майка, как не можах да му осигуря поне спокойствие! Пак се набутах между шамарите! От друга страна – всяко зло, за добро! Трябваше да съм наясно що за човек-животно е жена му. Сега вече го разбирах напълно и знаех защо не се е прибирал при нея и е ходел по к*рви. Защо и за какво да се прибира при нея?! От друга страна, като познавах вече и на Йордан характера – те май са си лика-прилика…

Вече минаваше полунощ, когато оня пиян и дебел, противен коч – Асен, нахълта в стаята ми! Казах му да изчезва и да затвори вратата след себе си.

Така доживях до сутринта. Мерцедесът тръгна в 6.20 и Йордан се обади да сляза долу.

-Къде беше снощи?

-Никъде не съм била. Бях си в стаята на тъмно!… и му разказах, че съм чула как крещи жена му.

Той се ядоса: „Какво иска тая, пак се бърка, където не й е работа! Тя затова остана, за да прави скандал! От сега нататък ще си стоиш в стаята и ще се заключваш! И не искам никой да виждам при теб – нито Иван, нито който и да било!“

Да, бе! Аз да не съм затворник! Да се крия и да треперя! Няма да стане! И да ми стресират детето! Абсурд! Имаме проблем и това не е решение!

Но само казах: – Лошо ми е! Отивам да си легна! ….

По-късно дойдоха семейство приятели и той ме извика да сляза. Бях като парцал. Никакво желание за нищо! Костов се качи да оправи бойлера, а ние с Мима правихме кафе. Тя избърса печката и започна да мие чинии. Оная пак беше оставила кочина след себе си, но тя си беше мръсна – и душата й беше мръсна и от устата й излизаха само мръсни думи!

Йордан излезе на среща с Асен, за да урежда услуга на някакъв приятел. Вечно правеше услуги на някой – ето така, за кеф. Доставяше му удоволствие да помага на хората и не отказваше на никой да помогне, ако може.

Вечерта като си легнахме с Йордан говорихме много. Той ми разказваше по-подробно как и защо се е оженил за нея – била е бременна в петия месец и е било почти по принуда.Още на втория ден след сватбата забранила на децата от първия му брак да идват у тях. С всички се изпокарала. И в леглото за нищо не става – само мърморела „Не ме пипай! Не ми вдигай краката!”….Попитах го защо не се е развел с нея ами я търпиш толкова години.

„Заради децата!”

„Децата да не би да са по-щастливи в тази ситуация – нито съпрузи, нито разведени”.

Той мълчи. Аз казах:

– Тя не ме познава, не знае какъв човек съм, а ме псува и ме обижда само защото съм с теб. А ти се опитваш да ме убедиш да приема нещата и да се примиря с това положение. Значи нея я няма толкова време, идва сега и като вижда, че си добре и че си щастлив с друга жена иска да развали всичко. Вилнее и бесува, за да те направи отново нещастен! Защо не те остави да си живееш живота спокойно?

– Да, но тя на мен нищо не ми казва! Само обикаля тук и говори на хората против мен. На мен никой нищо не ми казва!

– Ами ти питай! Питай я какво иска от теб и защо ти се бърка. Изяснете си отношенията! Нали сте разделени? Тя е свикнала да ходиш по к*рви, само че този път бърка! Аз не съм к*рва! И съм с теб, защото те обичам!

Той пак мълчи!

– Защо мълчиш – кажи нещо, направи нещо – това така не може!

Не може, ама може. Той чака времето да решава проблемите му. Е, ще дочака…

Продължение…

МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ВСИЧКИ ЧАСТИ, КАТО ПОСЛЕДВАТЕ ЛИНКОВЕТЕ:

ЧАСТ 1  ЧАСТ 2  ЧАСТ 3  ЧАСТ 4  ЧАСТ 5  ЧАСТ 6  ЧАСТ 7  ЧАСТ 8  ЧАСТ 9  ЧАСТ 10  ЧАСТ 11  ЧАСТ 12  ЧАСТ 13  ЧАСТ 14  ЧАСТ 15  ЧАСТ 16  ЧАСТ 17  ЧАСТ 18

 

 


Всички права върху статиите принадлежат на сайта poleznite.com. Всяко използване на статиите без наше съгласие е забранено! Всяко копирано съдържание ще бъде докладвано на Google, Google AdSense и Facebook.

Изпратете коментар